V-Tac 4W LED lampa
Filament, amberfärgad, Samsung LED chip, extra varm vit, 2200K, A60, B22

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 4W LED lampa - Filament, amberfärgad, Samsung LED chip, extra varm vit, 2200K, A60, B22 samsung Expandera

V-Tac 4W LED-koltrådlampa.

Ser ut som en traditionell glödlampa, så den passar som en lampa för lampan i vardagsrummet.

Observera att lampan är extra varmvit så att ljuset är klart gulaktigt.

Mer detaljer

  • Extra varm
  • Inte dimbar

kr 71,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning:

Denna V-Tac 4W LED-lampa är perfekt för att skapa en dekorativ atmosfär i ditt hem. Lampan har en B22 sockel och kan enkelt ersätta en 35W glödlampa. Med en försyningskrav på 230V kan du enkelt installera och använda lampan utan problem.

Ljuskvaliteten på denna lampa är utmärkt, med ett högt RA-värde på 80-85. Detta betyder att lampan ger en naturligt vacker belysning som verkligen visar alla färger i sin sanna form. Oavsett dina behov, kommer denna lampa att ge tillräckligt med ljus för att skapa en trevlig och behaglig atmosfär.

Färgtemperaturen på ljuset är extra varm (2200K), vilket ger en tydligt varm ton i stil med en gammaldags glödlampa. Denna färg ger ett behagligt och varmt ljus, och påminner om de traditionella glödlamporna.

Lampan har en ljusstyrka på 350 lm och en bred spridning på 300 grader. Detta säkerställer att ljuset sprids jämnt och att rummet blir jämnt upplyst. Med Samsung LED-chip och en fabriksgaranti på 3 år kan du vara säker på att denna lampa är av hög kvalitet och kommer att hålla länge.

Dimensionerna på lampan är 107 mm höjd och 60 mm i diameter. Notera att denna lampa har IP20-klassificering och är inte vattentät. Det är viktigt att använda lampan inomhus eller i torra utrymmen.

Lyset
Extra varm vit kulör2200K
DimbarNej
Ljusstyrka350 lumens
Spridningsvinkel300 grader
RA>= 80
Dimensioner
SockelB22
Höjd107 mm.
Diameter60 mm.
MaterialGlas
Effekt & spænding
Effekt4W
Ersätt35W
Spänning230V
SpänningsintervallAC: 220-240V
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassF (A-G)
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy