CARNI1.8 LED lampa
1,8W, blå, 230V, B22

LEDlife LEDlife

2348-0

New product

CARNI1.8 LED lampa - 1,8W, blå, 230V, B22 Expandera

CARNI1.8 LED-lampan är en perfekt ersättare för de traditionella glödlamporna många använder för att belysa sitt hem.

Lampan har en energieffektiv B22 sockel som kan anslutas till 230V.

Den ger en ljusstyrka på hela 180 lumen med en bred spridning på 180 grader, vilket säkerställer att ljuset fördelas jämnt.

Dessutom har den kompakta dimensionerna 72 x Ø45 mm, vilket gör den lätt att installera i vilken miljö som helst.

CARNI1.8 LED-lampan är en långsiktig lösning som ger ett energieffektivt belysning, samtidigt som den ger en hög kvalitet på ljuset.

Den har en lång livslängd och gör det möjligt för användaren att spara på energikostnader, samtidigt som den förbättrar säkerheten och bekvämligheten i hemmet.

Mer detaljer

kr 45,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Den här LED-lampan, med produktnamnet CARNI1.8, är en energieffektiv och miljövänlig belysningslösning. Med en effekt på 1,8W, kan den ersätta en traditionell 15W-lampa och spara energi.

Ljusstyrka och spridning

Lampan har en ljusstyrka på 180 lm, vilket ger tillräckligt med ljus för att lysa upp ditt rum eller arbetsområde. Dessutom har den en spridningsvinkel på 180 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset och minimerar skuggor.

Dimensioner

CARNI1.8 LED-lampan har dimensionerna 72 x Ø45 mm, vilket gör den lätt att installera i olika armaturer och lampor. Dess kompakta storlek gör den också idealisk för trånga utrymmen där storleken är en faktor.

Tillförsel av elektricitet

LED-lampan drivs med en spänning på 230V, vilket är den vanliga spänningen i hushåll. Du kan enkelt ansluta lampan till befintliga eluttag utan några extra ansträngningar.

Lampan är utrustad med en B22 sockel, vilket gör den kompatibel med armaturer och lampor som har samma typ av sockel. Detta gör det enkelt att byta ut befintliga glödlampor mot denna LED-lampa utan att behöva byta ut hela armaturen.

Med sitt blåa ljus ger denna lampa en snygg och modern touch till ditt rum eller arbetsområde. Det blåa ljuset kan också skapa en avslappnande atmosfär och vara ett bra val för rum där du vill skapa en lugn och fridfull stämning.

Miljövänlig och kostnadseffektiv

LED-tekniken i denna lampa gör den inte bara energieffektiv och kostnadseffektiv, utan den är också miljövänlig. LED-lampor har en längre livslängd än traditionella glödlampor, vilket minskar behovet av att byta ut lampor regelbundet och minskar därmed avfallet.

Användningsområden

Med sin jämn fördelning av ljus och energibesparande egenskaper är denna LED-lampa perfekt för både hem- och kontorsmiljöer. Du kan använda den i taklampor, bordslampor eller vägglampor för att skapa en ljus och välbelyst atmosfär.

Med CARNI1.8 LED-lampan får du en enkel och effektiv belysningslösning som ger tillräckligt med ljus och hjälper dig att spara energi och pengar. Välj den här lampan för att skapa en ljus och miljövänlig atmosfär i ditt rum eller arbetsområde.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
KulörBlå
DimbarNej
Ljusstyrka180 lumens
Spridningsvinkel180 grader
Dimensioner
SockelB22
Höjd72 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Effekt1.8W
Ersätt15W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

LEDlife – lyskvalitet, energibesparelse og lang levetid

Alle vores produkter af højeste kvalitet.
Vi benytter kun LED chip fra de tre førende producenter: Epistar, CREE og Samsung. 
Dette sikre den lange levetid og høje lyskvalitet.

Alle produkter gennemgår grunding test fra fabrikanten. Der testes blandt andet på lyskvalitet, farvetemperatur og temperatur på selve pæren.

På den måde sikrer vi at kun gennemtestede produkter når ud til vores forhandlere.

Gå efter kvalitet - det betaler sig!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.

Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy