CARNI1.8 LED lampa
1,8W, röd, 230V, B22

2350-0

New product

CARNI1.8 LED lampa - 1,8W, röd, 230V, B22 Expandera

kr 45,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

CARNI1.8 LED lampa är en energieffektiv belysningslösning som ger dig en jämn och ljusstark röd belysning. Med endast 1,8W förbrukar den betydligt mindre energi än traditionella lampor, vilket innebär besparingar på din elräkning. Den är utformad med en B22 sockel som gör den enkel att installera och använda.

Denna LED lampa ersätter en 15W lampa, vilket innebär att du kan byta ut dina befintliga lampor och sänka energiförbrukningen utan att kompromissa med ljusstyrkan. Trots den låga effekten erbjuder denna lampa en ljusstyrka på 180 lm, vilket gör den perfekt att använda som dekorbelysning eller för att skapa en stämningsfull atmosfär.

CARNI1.8 LED lampan ger en bred spridning av ljuset på 180 grader, vilket säkerställer att ljuset fördelas jämnt över rummet. Den har en kompakt design med måtten 72 x Ø45 mm, vilket gör den lätt att placera i olika armaturer och lampor.

Med försynen av 230V kan du enkelt ansluta och använda lampan i dina befintliga elsystem. Den är konstruerad för att hålla länge och har en genomsnittlig livslängd på upp till 15 000 timmar, vilket gör att du kan njuta av dess effektiva och vackra belysning under lång tid.

Uppgradera din belysning med CARNI1.8 LED lampa och njut av en energieffektiv och lysande röd belysning i alla dina rum. Passar perfekt för både hemmet och kommersiella utrymmen där du vill skapa en speciell atmosfär.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
KulörRød
DimbarNej
Ljusstyrka180 lumens
Spridningsvinkel180 grader
Dimensioner
SockelB22
Höjd72 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Effekt1.8W
Ersätt15W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy