1W LED lampa
G45, kompakt, E27

Spectrum Spectrum

New product

1W LED lampa - G45, kompakt, E27 Expandera

  • Varm
  • Neutral
  • Kall
  • Inte dimbar

kr 17,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning:

Denna energieffektiva 1W LED-lampa i kompakt storlek är den perfekta lösningen för att ge ditt hem eller arbetsplats en jämn och tillförlitlig belysning. Lampan har en E27-sockel, vilket gör den enkel att installera i de flesta armaturer. Med en spänning på 230V kan du använda den direkt i ditt vanliga eluttag.

Denna lampa är utformad för att uppfylla behoven hos de flesta användare. Den har en ljusstyrka på 90 lm och en bred spridning på 270 grader, vilket säkerställer att ljuset fördelas jämnt i rummet. Dess höga ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85 gör att den visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Detta gör lampan lämplig för de flesta användningsområden.

Lampan finns i tre olika färger: varmvit (3000K), neutralvit (4000K) och kallvit (6000K). Den varmvita färgen ger avkopplande och stämningsfullt ljus, vilket skapar en trevlig atmosfär i rummet. Den neutrala nyansen ger en perfekt och effektiv belysning för arbetsmiljön utan att ha blåa eller gula toner, vilket gör att produkter ser naturliga ut. Den kallvita färgen ger en sval belysning med en blåaktig nyans och används främst inom specialområden som lackering, akvarier och dekoration.

Med sina dimensioner på 82 x Ø45 mm passar denna LED-lampa G45 smidigt i de flesta armaturer. Denna kompakta och energieffektiva lampa är ett utmärkt val för människor som letar efter pålitlig och högkvalitativ belysning för sitt hem eller arbetsplats.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
Kall vit kulör6000K
DimbarNej
Ljusstyrka90 lumens
Spridningsvinkel270 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
SockelE27
Höjd82 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Effekt1W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy