LEDlife T8-PRO120
Triac dimbar, 17W LED rör, 120 cm

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife T8-PRO120 - Triac dimbar, 17W LED rör, 120 cm ledlife Expandera
LED-lysrör som monteras direkt i armaturen och fungerar som en ersättning för ett vanligt lysrör.
Dimbar - dimbar via standard väggdimmer.
Skall anslutas direkt till ström, och ballasten i en äldre armatur måste därför kopplas ur. 

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Dimbar

kr 486,00

inkl. moms.

I lager.


Data om produkten:

17W LED rör - som ersätter 36W. Detta LED-rör är utformat för att ersätta traditionella 36W-rör och ger dig möjlighet att minska din energiförbrukning utan att kompromissa med ljuskvaliteten.

Försynas med 230V. Detta LED-rör kräver en spänningsnivå på 230V för att fungera korrekt, vilket gör det enkelt att installera och använda.

Ljusstyrka på 2200 lm och en bred spridning på 180 grader. Med en ljusstyrka på 2200 lm kan detta LED-rör lysa upp ditt rum eller arbetsområde effektivt. Den breda spridningen på 180 grader säkerställer också en jämn och optimal fördelning av ljuset för att minska skuggor och ge en enhetlig belysning.

Hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta LED-rör ger en hög kvalitet på ljuset med ett färgåtergivningsindex (RA) på 80-85. Det betyder att färgerna kommer att visas naturligt och autentiskt, vilket gör det idealiskt för de flesta behov och användningsområden.

Dimbar. För att passa dina specifika behov kan detta LED-rör dimmas för att justera belysningsintensiteten. Du kan skapa önskad atmosfär och styra ljusnivån efter behov.

Lång livslängd upp till 50 000 timmar. Med användning av högkvalitativa LED-komponenter kan detta LED-rör erbjuda en lång och pålitlig drift upp till 50 000 timmar. Detta innebär att du kan njuta av belysning under lång tid utan att behöva byta ut produkten regelbundet. Dessutom har detta LED-rör en minimal ljusstyrkefalld, vilket gör att det behåller sin ljusstyrka över tid.

Välj mellan 2 färger: Varmvit (3000K) och Neutralvit (4200K). Beroende på ditt belysningsbehov kan du välja mellan varmvit eller neutralvit färg. Varmvit ger ett avkopplande och mysigt ljus som skapar en trevlig atmosfär. Neutralvit ger ett effektivt och behagligt arbetsljus utan några störande blåa eller gula toner.

Dimensioner: 1200 x Ø27 mm. Detta LED-rör har dimensioner på 1200 mm i längd och 27 mm i diameter. Detta gör det enkelt att installera och passar perfekt för olika belysningsapplikationer.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4200K
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka2200 lumens
Spridningsvinkel180 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8050.000 timer
Dimensioner
SockelT8 rør
Bredd1200 mm.
Diameter27 mm.
Effekt & spænding
Effekt17W
Ersätt36W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

LEDlife – lyskvalitet, energibesparelse og lang levetid

Alle vores produkter af højeste kvalitet.
Vi benytter kun LED chip fra de tre førende producenter: Epistar, CREE og Samsung. 
Dette sikre den lange levetid og høje lyskvalitet.

Alle produkter gennemgår grunding test fra fabrikanten. Der testes blandt andet på lyskvalitet, farvetemperatur og temperatur på selve pæren.

På den måde sikrer vi at kun gennemtestede produkter når ud til vores forhandlere.

Gå efter kvalitet - det betaler sig!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.

Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy