V-Tac 7W LED lampa
Filament, T30, extra varmvitt, 2200K, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 7W LED lampa - Filament, T30, extra varmvitt, 2200K, E27 v-tac Expandera

V-Tac 7W LED lampa ger ett naturligt, behagligt och varmt ljus som säkerställer en jämn fördelning av ljuset i hela 360 grader.

Lampan är designad för att ersätta den traditionella 60W glödlampan med ett ljus som räcker för de flesta behov.

Lampan är utrustad med en stor E27-sockel, vilket gör den lätt att installera.

Den har en ljusstyrka på 700 lm och ger ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger.

Lampan finns i två olika färger: extra varm och extra varm vit.

Den är liten och smidig med dimensioner på 300 x Ø30 mm, vilket ger en enkel installation. V-Tac 7W LED lampa är den perfekta belysningen för varje rum och ger ett naturligt och vackert ljus, med hög ljuskvalitet och en jämn fördelning av ljuset.

Den ersätter den traditionella glödlampan med lägre energiförbrukning och längre livslängd.

Lampan är lätt att installera, smidig och har en stor E27-sockel.

Den ger ett behagligt och varmt ljus samtidigt som den garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger.

Mer detaljer

  • Extra varm
  • Inte dimbar

kr 134,00

inkl. moms.

I lager.


Fakta om produkten:

Effektiv LED-lampa: V-Tac 7W LED-lampan är en dekorativ lampa med filament i en T30-design. Den har en stor E27-sockel och ersätter en traditionell 60W-glödlampa. Lampan är energieffektiv och har lång livslängd.

Ljusstyrka och spridning: Den här LED-lampan har en ljusstyrka på 700 lm och en bred spridning på 360 grader, vilket ger en jämn fördelning av ljuset. Perfekt för att skapa en mysig atmosfär i ditt hem eller på kontoret.

Ljuskvalitet: Med ett RA-värde på 80-85 garanterar denna LED-lampa en hög ljuskvalitet. Du får ett naturligt vackert ljus som framhäver alla färger på ett genuint sätt. Perfekt för de flesta belysningsbehov.

Färg på ljuset:

Extra varm vit: Denna LED-lampa har en färgtemperatur på 2200K, vilket ger ett tydligt varmt och behagligt ljus. Ljuset påminner om den karakteristiska glöden från en gammaldags glödlampa och skapar en mysig och inbjudande atmosfär.

Dimensioner:

Lampan har dimensionerna 300 x Ø30 mm, vilket gör den lämplig för olika armaturer och belysningsinstallationer.

För en energieffektiv och stämningsfull belysning i ditt hem eller arbetsplats, välj V-Tac 7W LED-lampa med filament i extra varmvitt ljus. Med hög ljuskvalitet och lång livslängd är denna lampa ett utmärkt val för både dekorativa och funktionella belysningsbehov.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Lyset
Extra varm vit kulör2200K
Ljusstyrka700 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Dimensioner
SockelE27
Höjd300 mm.
Diameter30 mm.
MaterialGlas
Effekt & spænding
Effekt7W
Ersätt60W
Spänning230V
SpänningsintervallAC: 220-240V,50Hz
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy