Nordlux Dorado Smart light 1-kit, Børstet nikkel

Nordlux Nordlux

10781-0

New product

Nordlux Dorado Smart light 1-kit, Børstet nikkel Expandera

kr 230,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning för Nordlux Dorado Smart light 1-kit, Børstet nikkel


Detta smarta ljuskit från Nordlux, Dorado, är den perfekta lösningen för att skapa en stämningsfull atmosfär i ditt hem. Med en elegant design i børstet nikkel passar den perfekt in i alla rum. Men det som verkligen sticker ut med denna produkt är dess imponerande prestanda.

Energisnålt och kraftfullt ljus

Dorado Smart light 1-kit har en effekt på 4.5W vilket gör den mycket energisnål och miljövänlig. Men trots den låga energiförbrukningen ger lampan en imponerande ljusstyrka på 360 lm. Det fokuserade ljuset har en spridningsvinkel på 38 grader, vilket ger ett kontrollerat och riktat ljus. Detta är särskilt användbart för att belysa specifika områden i rummet.

Hög ljuskvalitet för alla behov

Med ett RA-värde på 80-85 garanterar Dorado Smart light 1-kit en hög ljuskvalitet. Detta innebär att lampan ger ett naturligt och vackert ljus som framhäver alla färger på ett genuint sätt. Oavsett om du behöver ljus för att läsa, arbeta eller bara skapa en trevlig atmosfär i rummet, så kommer denna produkt att uppfylla dina behov.

Enkel installation och smarta funktioner

Nordlux Dorado Smart light 1-kit är enkel att installera och kan kopplas samman med andra smarta belysningssystem i ditt hem. Genom att använda en kompatibel smart-enhet kan du styra lampan med hjälp av olika funktioner som tidsinställning, ljusintensitet och färgkontroll. Detta ger dig maximal flexibilitet och bekvämlighet i ditt ljusval.

Slutsats

Nordlux Dorado Smart light 1-kit är inte bara en snygg och stilren lampa, den är också en kraftfull och energisnål lösning för att skapa den perfekta belysningen i ditt hem. Med hög ljuskvalitet, enkel installation och smarta funktioner är detta kit perfekt för att sätta stämningen i vilket rum som helst.

Lyset
Ljusstyrka360 lumens
Spridningsvinkel38 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt4.5W
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy