Nordlux Dorado Smart light 1-kit, Sort

Nordlux Nordlux

10780-0

New product

Nordlux Dorado Smart light 1-kit, Sort Expandera

kr 230,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning:

Detta är Nordlux Dorado Smart light 1-kit, en smart belysningslösning i färgen svart. Denna produkt erbjuder en rad funktioner och har en effekt på 4.5W, vilket gör den både energisnål och miljövänlig.

Ljusstyrkan på 360 lm och det fokuserade ljuset på 38 grader gör att du kan styra och rikta ljuset på ett kontrollerat sätt. Du kan enkelt rikta ljuset mot specifika områden i rummet eller använda det för att skapa en behaglig atmosfär i ett specifikt område.

En viktig faktor för en belysningsprodukt är ljuskvaliteten, och Dorado Smart light står inte bara ut i mängden utan garanterar också hög ljuskvalitet. Med ett RA-värde (Color Rendering Index) på 80-85 säkerställer den ett naturligt och vackert ljus som tillåter alla färger att visas på ett genuint sätt. Oavsett om du använder ljuset för arbete, läsning, eller att skapa en stämning på kvällen, kommer du att uppskatta dess ljuskvalitet som uppfyller de flesta behov.

Detta smarta belysningskit är enkelt att installera och koppla upp mot din smarta hemmautrustning. Du kan enkelt styra ljuset genom att använda en app på din smartphone eller genom att använda röstkommando via en röstassistent, som till exempel Google Assistant eller Amazon Alexa. Du kan också schemalägga och automatisera ljuset för att passa dina dagliga rutiner.

Sammanfattningsvis erbjuder Nordlux Dorado Smart light 1-kit en kombination av energieffektivitet, hög ljuskvalitet och smidig smart styrning. Med sin stilrena design och mångsidighet passar den perfekt för att lysa upp alla dina rum på ett modernt och praktiskt sätt.

Lyset
Ljusstyrka360 lumens
Spridningsvinkel38 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt4.5W
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy