Nordlux Dorado 2700K Dæmpbar, IP65, 1-kit, Nikkel

Nordlux Nordlux

10774-0

New product

Nordlux Dorado 2700K Dæmpbar, IP65, 1-kit, Nikkel Expandera

kr 245,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

Nordlux Dorado 2700K Dæmpbar, IP65, 1-kit, Nikkel är en stilren och praktisk utomhusbelysning som kommer att lyfta din utomhusmiljö. Med en effekt på 5.5W och en ljusstyrka på 345 lm, ger denna lampa tillräckligt med ljus för att lysa upp din trädgård eller entré på kvällarna.

En av de framstående funktionerna hos Nordlux Dorado är dess förmåga att dimmas, vilket ger dig möjlighet att skapa den perfekta stämningen för varje tillfälle. Oavsett om du vill ha en mysig atmosfär eller behöver starkare ljus för praktiska ändamål, kan du enkelt justera ljusstyrkan efter behov.

Ljuskvaliteten är av högsta vikt när det gäller belysning utomhus. Nordlux Dorado har ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett genuint sätt. Det här är perfekt för att lysa upp trädgården eller uteplatsen med ljus som gör omgivningen mer levande och attraktiv.

Produkten ska anslutas till 230V och är IP65-klassad, vilket betyder att den är vattentät och idealisk för användning utomhus, även under tuffa väderförhållanden. Den stilrena designen i nikkel passar in i de flesta utomhusmiljöer och ger ett modernt och elegant uttryck.

Nordlux Dorado 2700K Dæmpbar, IP65, 1-kit, Nikkel är det perfekta valet för dig som söker en högkvalitativ och funktionell utomhusbelysning med möjlighet till dimning och vacker ljuskvalitet. Med denna lampa kan du skapa en trivsam och välbelyst utomhusmiljö som passar för alla tillfällen.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka345 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt5.5W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy