Nordlux Dorado 2700K drejlig dømpbar 3-kit, Hvid

Nordlux Nordlux

10777-0

New product

Nordlux Dorado 2700K drejlig dømpbar 3-kit, Hvid Expandera

kr 537,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Egenskaper

Nordlux Dorado 2700K drejlig dömpbar 3-kit är en modern och stilren belysningslösning som passar perfekt för både hemmet och kontoret. Med en effekt på 5.5W erbjuder detta kit en stark och jämn belysning.

Tekniska specifikationer

Produkten ska anslutas till en vanlig 230V eluttag vilket gör det enkelt att installera. Med en ljusstyrka på 345 lm och en spridning på 100 grader kommer du få en välbelyst yta med en jämn fördelning av ljuset.

Ljuskvalitet

Med ett RA-värde på 80-85 garanterar produkten en hög ljuskvalitet som ger ett naturligt vackert ljus och visar upp alla färger på ett genuint sätt. Det är det optimala ljuset för de flesta behov och skapar en välupplyst miljö.

Dimbar

Detta kit är dimbart vilket ger dig möjligheten att justera ljusstyrkan efter dina behov och skapa den perfekta atmosfären i rummet. Du kan enkelt skapa olika ljusinställningar för olika tillfällen och aktiviteter.

Nordlux Dorado 2700K drejlig dömpbar 3-kit i färgen vit är den optimala belysningslösningen för att skapa en ljus och trivsam miljö i ditt hem eller på kontoret. Med hög kvalitet och modern design är detta kit ett måste för alla som uppskattar bra belysning.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka345 lumens
Spridningsvinkel100 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt5.5W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy