Nordlux Dorado 2700K Dæmpbar, IP65, 3-kit, Nikkel

Nordlux Nordlux

10776-0

New product

Nordlux Dorado 2700K Dæmpbar, IP65, 3-kit, Nikkel Expandera

kr 722,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

Nordlux Dorado 2700K Dæmpbar, IP65, 3-kit, Nikkel är en högkvalitativ och energieffektiv belysningslösning som passar perfekt för både inomhus- och utomhusbruk. Med en effekt på endast 5.5W ger dessa lampor en ljusstyrka på 345 lm, vilket motsvarar ett naturligt och vackert ljus. Den höga ljuskvaliteten med ett RA-värde på 80-85 garanterar att alla färger visas på ett genuint sätt.

Specifikationer

Anslutning: 230V

Dimbar: Ja

IP-klassificering: IP65 (skydd mot vattenstänk och damm)

Antal i kit: 3 stycken

Färg: Nikkel

Användningsområden

Dessa lampor är perfekta för användning både inomhus och utomhus. Med sin IP65-klassificering är de skyddade mot vattenstänk och damm, vilket gör dem idealiska för trädgårdsbelysning, terrasser eller balkonger. Deras förmåga att dimmas gör dem också lämpliga för olika inställningar och stämningar.

Installation

Installationen av Nordlux Dorado 2700K Dæmpbar är enkel och smidig. Lampan ska anslutas till en strömkälla på 230V och kan sedan monteras på önskad plats. Observera att detta kit innehåller 3 stycken lampor, vilket ger dig möjlighet att skapa en enhetlig och effektiv belysning.

Sammanfattningsvis är Nordlux Dorado 2700K Dæmpbar ett utmärkt val för dig som söker en pålitlig, energieffektiv och högkvalitativ belysningslösning för både inom- och utomhusbruk. Med sin dimbara funktion och vackra ljus är dessa lampor ett perfekt komplement till din heminredning eller utomhusmiljö.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka345 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt5.5W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy