LED förstoringslampa med svanhals 6W
Vit, bordlampa, klämma

goobay goobay

12098-0

New product

LED förstoringslampa med svanhals 6W - Vit, bordlampa, klämma Expandera

Upptäck vår mångsidiga förstoringslampa – den perfekta bordslampan för alla uppgifter! Den kan monteras som en bordslampa med fot eller som en förstoringslampa med klämma. En justerbar svanhals ger individuell belysning och förstoring för hantverk, läsning, ritande och mycket mer. Ett stilfullt och modernt tillskott till vilket rum som helst. Förbättra din syn och produktivitet med vår förstoringslampa idag

Mer detaljer

kr 428,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning:

Med vår LED förstoringslampa med svanhals får du en praktisk och flexibel lösning för att lysa upp dina arbetsområden. Denna vita bordlampa är utrustad med en klämma som gör det enkelt att fästa den på olika ytor.

Effekt: Med en effekt på 6W ger denna lampa tillräckligt med ljus för att lysa upp ditt arbetsområde. Den har en ljusstyrka på 480 lm, vilket ger en klar och tydlig belysning.

Hög ljuskvalitet: Ljuset från denna lampa har ett RA-värde på 80-85, vilket innebär att det visar färger på ett naturligt och vackert sätt. Du kommer att kunna se alla nyanser och detaljer tydligt, vilket är viktigt för många olika behov.

Dimensioner: Den här lampan har dimensionerna 370 x Ø115 mm, vilket gör den till en perfekt storlek för att passa på ditt skrivbord eller arbetsbänk. Den är portabel och enkel att flytta vid behov.

IP20 - Ej vattentät: Observera att denna lampa inte är vattentät och endast bör användas inomhus. Håll den borta från fukt och våta miljöer för att undvika skador.

Om du letar efter en pålitlig och mångsidig lampa för dina förstoringsbehov, är vår LED förstoringslampa med svanhals ett utmärkt val. Den ger dig det ljus du behöver för att arbeta på ett effektivt och bekvämt sätt. Beställ din lampa idag och upplev skillnaden!

Lyset
Kall vit kulör6500K
DimbarNej
Ljusstyrka480 lumens
RA>= 80
Förväntat livstid L8025.000 timer
Dimensioner
Höjd370 mm.
Diameter115 mm.
Effekt & spænding
Effekt6W
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy