LED förstoringslampa 6W
Vit, bordlampa

goobay goobay

12101-0

New product

LED förstoringslampa 6W - Vit, bordlampa Expandera

Upptäck den ultimata belysningslösningen för dina precisionsuppgifter med vår innovativa lupplampa! Denna enastående lampa kombinerar överlägsen funktionalitet och flexibilitet för att möta dina behov, oavsett om du arbetar med hobbyprojekt, läser eller utför detaljerade uppgifter.

Justerbart Ljusstyrka: Med vår lupplampa kan du enkelt anpassa belysningen efter dina behov. Den justerbara ljusstyrkan ger dig möjlighet att välja den perfekta mängden ljus, oavsett om du behöver mjukt ljus för avkoppling eller starkt ljus för detaljerat arbete. Du kommer aldrig mer att uppleva besväret med dålig belysning!

Roterbart Huvud: Vår Lupplampa är designad med dig i åtanke. Huvudet kan roteras, vilket ger dig ultimat kontroll över var ljuset riktas. Det betyder att du kan belysa exakt det område du arbetar på utan besvär. Aldrig mer sned nacke och ansträngda ögon!

Mer detaljer

kr 717,00

inkl. moms.

Skickas inom 9-11 dagar


LED förstoringslampa 6W, Vit, bordlampa

Denna vita LED förstoringslampa är en praktisk och funktionell lösning för att förbättra belysningen vid läsning, sy- eller hobbysysslor. Med en effekt på 6W ger den tillräckligt med ljus för att uppfylla de flesta behoven.

Produktinformation

  • Effekt: 6W
  • Ljusstyrka: 450 lm
  • Ljuskvalitet: Hög kvalitet med ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett genuint sätt.
  • Dimbar: Ja
  • Dimensioner: 350 x Ø230 mm
  • IP20: Ej vattentät

Denna LED-lampa erbjuder enastående ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta innebär att den ger ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett genuint sätt. Oavsett om du syr, läser eller utför hobbysysslor, kommer denna lampa att förbättra din upplevelse genom att ge tillräckligt med ljus för att du enkelt ska kunna se detaljerna i dina projekt.

En av fördelarna med denna lampa är att den kan dimmas. Det betyder att du kan anpassa ljusstyrkan efter dina behov och för att skapa rätt stämning för olika aktiviteter. Oavsett om du behöver starkt ljus för att arbeta eller en mjukare belysning för att koppla av, kan denna lampa ge dig den flexibilitet du behöver.

Med sina dimensioner på 350 x Ø230 mm är denna bordlampa kompakt och tar inte upp mycket plats på ditt arbetsbord eller i ditt rum. Den vita färgen gör att lampan enkelt kan matchas med olika inredningsstilar och färgscheman.

Vänligen notera att denna lampa har ett IP20-betyg, vilket innebär att den inte är vattentät. Det är viktigt att undvika att använda den i fuktiga områden eller där den kan komma i kontakt med vatten för att undvika eventuella skador eller farliga situationer.

Lyset
Kall vit kulör6500K
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka450 lumens
RA>= 80
Förväntat livstid L8025.000 timer
Dimensioner
Höjd350 mm.
Diameter230 mm.
Effekt & spænding
Effekt6W
EnergiklassF (A-G)
Andet info
EnergiklassF (A-G)
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy