LED förstoringslampa med klämma 8W
Vit

goobay goobay

12099-0

New product

LED förstoringslampa med klämma 8W - Vit Expandera

Upplev en ny dimension av precision och klarhet med vår förstoringslampa med justerbart huvud och mångsidig klämma! Denna lampa är det ultimata verktyget för alla som behöver skarpa detaljer och belysning på sin arbetsyta.

Justerbart huvud: Med ett justerbart huvud som kan anpassas efter dina behov är vår förstoringslampa den perfekta lösningen för alla dina uppgifter. Oavsett om du behöver den som bordsförstoringslampa, hantverkslampa, skrivbordslampa, ritlampa eller läslampa har du rätt belysning och förstoring direkt till hands.

Klämma för bordsskivan: Med en klämma som passar bordsskivans tjocklek upp till 60 mm är denna lampa lätt att montera på vilken arbetsyta som helst. Du kan skapa den optimala belysningen och förstoringen där du behöver det mest.

Gör ditt arbete enklare och mer exakt med vår justerbara förstoringslampa. Oavsett om du är en entusiastisk hantverkare, en kreativ konstnär eller en ivrig läsare kommer denna lampa att bli din oumbärliga följeslagare. Uppnå fantastiska resultat och arbeta bekvämt med vår förstoringslampa!

Mer detaljer

kr 731,00

inkl. moms.

I lager.


LED förstoringslampa med klämma 8W, Vit

Den här LED förstoringslampan är perfekt för att ge dig extra ljus när du behöver det som mest. Med en klämma kan du enkelt fästa den på olika ytor för att få ljuset precis där du behöver det.

Data om produkten

Effekt: 8W. Ljusstyrka: 650 lm. Ljuskvalitet: Hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger. Ljuskvaliteten är tillräcklig för de flesta behov och ger en trevlig arbetsmiljö.Dimensioner: 820 x Ø210 mm. IP-klassificering: IP20 - Ej vattentät.Denna förstoringslampa är designad för att ge dig optimalt ljus när du behöver det. Med en effekt på 8W ger den tillräckligt med ljus för att du ska kunna se tydligt och arbeta effektivt. Med en ljusstyrka på 650 lm får du tillräckligt med ljus för att göra dina sysslor obehindrat.Det bästa med denna lampa är dess höga ljuskvalitet. Med ett RA-värde på 80-85 får du ett naturligt och vackert ljus som visar upp alla färger på bästa sätt. Du behöver inte oroa dig för att dina färger ska se missvisande ut, utan kan lita på att de återges korrekt.Lampans dimensioner är 820 x Ø210 mm, vilket gör den tillräckligt stor för att lysa upp en hel arbetsyta. Och med sin klämma kan du enkelt fästa den på olika ytor och flytta den efter behov. Den är dock inte vattentät och får endast användas inomhus (IP20).Sammanfattningsvis, denna LED förstoringslampa med klämma är ett utmärkt val för dig som behöver extra ljus i ditt arbetsutrymme. Med en effekt på 8W, ljusstyrka på 650 lm och hög ljuskvalitet, kommer den att ge dig det ljus du behöver för att utföra dina uppgifter effektivt och se färgerna på bästa sätt.
Lyset
Kall vit kulör6500K
DimbarNej
Ljusstyrka650 lumens
RA>= 80
Förväntat livstid L8025.000 timer
Dimensioner
Höjd820 mm.
Diameter210 mm.
Effekt & spænding
Effekt8W
EnergiklassF (A-G)
Andet info
EnergiklassF (A-G)
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy