LED förstoringslampa x1.75 med klämma 9W
Vit

goobay goobay

12102-0

New product

LED förstoringslampa x1.75 med klämma 9W - Vit Expandera

Upplev en ny dimension av precision och klarhet med vår lupplampa med justerbart huvud och mångsidig klämma! Denna lampa är det ultimata verktyget för alla som behöver skarpa detaljer och belysning på sin arbetsyta.

Justerbart huvud: Det justerbara huvudet på vår lupplampa ger dig full kontroll över ljusets riktning. Oavsett om du arbetar med handarbete, läser, ritar eller utför precisionssysslor kan du enkelt positionera ljuset precis där du behöver det. Det gör den till det perfekta valet för hobbyister, hantverkare och professionella.

Klämma för bordsskivan: Vår lupplampa är utrustad med en stark och mångsidig klämma som passar på bordsskivor med en tjocklek på upp till 60 mm. Det innebär att du enkelt kan fästa lampan på ditt skrivbord, arbetsbord, ritbord eller på vilken yta som helst inom den här måtten. Ingen anledning att oroa dig för besvärlig installation eller montering.

Mer detaljer

kr 1.073,00

inkl. moms.

I lager.


LED förstoringslampa med klämma 9W, Vit

Effekt: 9W.

Ljusstyrka: 730 lm.

Hög ljuskvalitet: Hög ljusstyrka är inte allt. Vår LED förstoringslampa med klämma 9W i vit färg ger också en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Det betyder att lampan garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger. Du behöver inte oroa dig för att ditt arbete eller hobbyprojekt ska påverkas av dålig belysning.

Dimbar: Vår LED förstoringslampa kan dimmas, så du kan enkelt anpassa ljusstyrkan efter dina behov och preferenser. Du kan skapa den perfekta arbetsbelysningen eller skapa en mer avslappnande atmosfär med hjälp av dimfunktionen.

Dimensioner: Lampan har dimensionerna 820 x Ø230 mm. Den är kompakt och tar inte upp mycket plats på ditt arbetsbord eller i ditt rum. Du kan enkelt justera vinkeln och positionen med klämman för att få den bästa belysningen för dina behov.

IP20 - Ej vattentät: Observera att denna produkt har IP20-klassificering, vilket innebär att den inte är vattentät. Använd den inomhus och undvik att utsätta den för fukt eller vatten.

Lyset
Kall vit kulör6500K
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka730 lumens
RA>= 80
Förväntat livstid L8025.000 timer
Dimensioner
Höjd820 mm.
Diameter230 mm.
Effekt & spænding
Effekt9W
EnergiklassF (A-G)
Andet info
EnergiklassF (A-G)
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy