LED förstoringslampa med svanhals 6W
Vit

goobay goobay

12100-0

New product

LED förstoringslampa med svanhals 6W - Vit Expandera

Upptäck den ultimata flexibiliteten med vår förstoringslampa, utrustad med en svanhals som ger dig obegränsade möjligheter att individuellt justera förstoringsglaset. Oavsett om du letar efter den perfekta bordlampsförstoraren, arbetslampan, skrivbordslampan, ritlampan eller läslampan, har vi skapat den perfekta lösningen för dig.

Vår förstoringslampa är skapad med precision och kvalitet i åtanke. Varje aspekt av denna lampa är noggrant utformad för att ge dig den ultimata belysningen och förstoringen. Förstoringsglaset är tillverkat av högkvalitetsglas och erbjuder imponerande 3 dioptrier, vilket betyder att du kan se de minsta detaljerna med otrolig klarhet.

Med den justerbara svanhalsen kan du placera lampan precis där du behöver den. Arbeta i bekvämlighet och stil, oavsett om du utför exakta hantverksuppgifter, arbetar vid ditt skrivbord eller fördjupar dig i en bra bok. Vår förstoringslampa gör det enkelt att få det bästa ut av din tid.

Mer detaljer

kr 408,00

inkl. moms.

I lager.


Viktig information om produkten:

Produktnamn: LED förstoringslampa med svanhals 6W, Vit

Data om produkten:

Effekt: 6W

Ljusstyrka: 480 lm

Ljuskvalitet: Hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger. Ljuskvaliteten är tillräcklig för de flesta behov.

Dimensioner: 370 x Ø115 mm

IP-klass: IP20 - Ej vattentät

Denna LED förstoringslampa med svanhals är en praktisk och effektiv lösning för att förstora och belysa föremål i olika situationer. Med en effekt på 6W ger lampan tillräckligt med ljusstyrka för att underlätta vid exempelvis hobbyprojekt, läsning eller professionella ändamål.

Lampan har en hög ljuskvalitet tack vare ett RA-värde på 80-85. Denna höga ljuskvalitet garanterar ett naturligt och vackert ljus som visar alla färger på ett äkta sätt. Oavsett om du använder lampan för att läsa eller för att utföra detaljerat arbete, kan du vara säker på att den ger tillräckligt med ljus för att uppfylla de flesta behoven.

Med sina dimensioner på 370 x Ø115 mm är denna LED förstoringslampa kompakt och enkel att placera på olika platser. Den är särskilt användbar vid arbetsplatser där precision och detaljer är viktiga.

Det är viktigt att notera att denna lampa har en IP20-klassificering vilket betyder att den inte är vattentät. Det är därför viktigt att undvika användning i fuktiga eller våta miljöer för att undvika eventuell skada eller kortslutning.

Lyset
Kall vit kulör6500K
DimbarNej
Ljusstyrka480 lumens
RA>= 80
Förväntat livstid L8025.000 timer
Dimensioner
Höjd370 mm.
Diameter115 mm.
Effekt & spænding
Effekt6W
EnergiklassF (A-G)
Andet info
EnergiklassF (A-G)
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy