Halo Design lupplampa
MAGNI bordsmodell, inbyggd LED, stor, vit

Halo Design Halo Design

8232-0

New product

Halo Design lupplampa - MAGNI bordsmodell, inbyggd LED, stor, vit Expandera

MAGNI - förstoringslampa i vitlackerad metall, är en ny smart modell där det goda har tillkommit och inte minst en ny smart design, lampan ger superbra belysning och inte minst är den smidig i alla delar, en lampa som har en myriad av tillämpningsmöjligheter.
Även förstoringsglaset har en dioptri på 3 (förstorar 3 gånger upp) när man behöver se småsaker, ja då är det bara att lägga förstoringsglaset över.
Fästen medföljer för att montera den på bordslyktan.
Det är integrerad LED-teknik som används, vilket ger en fantastisk belysning när du sitter och jobbar och samtidigt är rätt val om du vill spara på elen.
Med bara 8 watt producerar den inte mindre än 760 lumen.
På/av-knappen är snyggt placerad på lamphuvudet, där det oftast är lättast att ta sig till.

Mer detaljer

kr 1.999,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktnamn: Halo Design lupplampa, MAGNI bordsmodell, inbyggd LED, stor, vit

Data om produkten:

Effekt: 8W.

Ljusstyrka: 760 lm

Spridning: 120 grader

Ljuskvalitet: RA-värde på 80-85

Halo Design lupplampa är utrustad med inbyggda LED-lampor av högsta kvalitet. Med en effekt på 8W genererar den en ljusstyrka på 760 lm, vilket ger tillräckligt med ljus för många olika behov. Dess breda spridning på 120 grader säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet.

Det höga RA-värdet på 80-85 garanterar en hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt vackert sätt. Du kan vara säker på att produkten kommer att ge en behaglig belysning i ditt rum och återskapa färgernas äkthet.

Genom att använda LED-lampor av högsta kvalitet kan du räkna med en lång och säker drift på upp till 30.000 timmar. Dessutom minskar ljusstyrkan endast minimalt över tid. Produkten är designad för att vara pålitlig och har en god kylningskapacitet, vilket förlänger dess livslängd.

Magni bordsmodell har en elegant vit design som passar perfekt in i olika inredningsstilar. Med sina dimensioner på 76 x Ø22 mm tar den upp minimalt med utrymme på din bordsyta.

Observera att produkten har IP20-klassificering, vilket betyder att den inte är vattentät. Därför bör du undvika att placera den i områden där den kan komma i kontakt med vatten.

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka760 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
Höjd76 mm.
Diameter22 mm.
MaterialAluminium
Effekt & spænding
Effekt8W
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy