Nordlux Fallon Long Påbygning, Hvid/Børstet stål

Nordlux Nordlux

10821-0

New product

Nordlux Fallon Long Påbygning, Hvid/Børstet stål Expandera

kr 553,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning:

Nordlux Fallon Long Påbyggnadslampa i färgerna vit och borstat stål är en stilren och modern lampa som kommer att lysa upp ditt hem på ett elegant sätt. Denna lampa har en effekt på 8.5W och är designad för att anslutas till 230V vilket gör den enkel att installera och använda.

Lampan har en ljusstyrka på 500 lm, vilket ger tillräckligt med ljus för de flesta behov. Den höga ljuskvaliteten med ett RA-värde på 80-85 säkerställer att ljuset är naturligt vackert och visar alla färger på ett genuint sätt. Detta gör att lampan passar perfekt för olika rum och miljöer.

En stor fördel med denna lampa är att den kan dimras, vilket ger dig möjlighet att justera ljusstyrkan efter dina önskemål och skapa rätt atmosfär i rummet. Oavsett om du vill ha starkt ljus för att arbeta eller studera, eller en mjukare belysning för avkoppling och trivsel, så kan du enkelt anpassa ljuset med denna lampa.

Nordlux Fallon Long Påbyggnadslampa i vit och borstat stål är en prisvärd och mångsidig lampa som passar i de flesta hem och miljöer. Med dess stilrena design och höga ljuskvalitet kommer den säkert att bli en uppskattad del av din inredning. Skapa en härlig atmosfär och lys upp ditt hem med denna eleganta och praktiska lampa!

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka500 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt8.5W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy