Nordlux Fallon Long Påbygning, Sort

Nordlux Nordlux

10820-0

New product

Nordlux Fallon Long Påbygning, Sort Expandera

kr 553,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Viktig information om Produkten:

Namn: Nordlux Fallon Long Påbygning, Sort

Effekt: 8.5W

Anslutning: Ska anslutas till 230V

Ljusstyrka: 500 lm

RA-värde: 80-85, vilket ger en hög ljuskvalitet med naturligt vackert ljus som återger alla färger på ett genuint sätt.

Dimbar: Ja

Produktbeskrivning:

Nordlux Fallon Long Påbygning är en stilren och modern armatur i färgen svart som passar perfekt för olika typer av belysningsbehov. Med en effekt på 8.5W och en ljusstyrka på 500 lm ger denna armatur tillräckligt med ljus för att uppfylla de flesta behov i hemmet eller på kontoret.

Det höga RA-värdet på 80-85 garanterar en hög ljuskvalitet som låter dig se alla färger på ett naturligt och korrekt sätt. Oavsett om du använder armaturen för att lysa upp din arbetsyta eller skapa en mysig atmosfär i rummet, så kommer du att uppskatta den klara och jämna belysningen som Nordlux Fallon Long Påbygning ger.

Dessutom är denna armatur dimbar, vilket ger dig möjligheten att enkelt justera ljusstyrkan efter dina behov och preferenser. Oavsett om du vill ha en stark belysning för att arbeta eller en mer avslappnad atmosfär för att koppla av, så kan Nordlux Fallon Long Påbygning anpassas för att passa din situation.

Oavsett om det är för funktion eller estetik, så kommer Nordlux Fallon Long Påbygning att leverera hög kvalitet och stil i ditt rum. Lita på denna armatur för att ge dig det ljus du behöver på ett effektivt och stilfullt sätt.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka500 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt8.5W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy