Nordlux Fallon påbygning, Sort

Nordlux Nordlux

10818-0

New product

Nordlux Fallon påbygning, Sort Expandera

kr 491,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning:

Nordlux Fallon påbyggnadslampa i svart är en stilren och elegant belysningslösning för ditt hem eller kontor. Med en effekt på 8.5W och en ljusstyrka på 500 lm ger den tillräckligt med ljus för de flesta behov.

Denna lampa är designad för att anslutas till 230V, vilket gör den enkel att installera och använda. Den har också möjligheten att dimmas, vilket ger dig kontroll över ljusstyrkan och skapar en stämning som passar ditt rum.

En av fördelarna med Nordlux Fallon är dess höga ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta garanterar ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett genuint sätt. Oavsett om du använder lampan för att arbeta, läsa eller bara skapa en mysig atmosfär i hemmet, kommer den höga ljuskvaliteten att bidra till en behaglig upplevelse.

Den svarta färgen på lampan ger den en modern och stilren look som passar in i de flesta inredningsstilar. Den är diskret men samtidigt en ögonfångare som lyfter rummet och skapar en elegant touch.

Med Nordlux Fallon påbyggnadslampa får du inte bara en praktisk ljuskälla, utan också en stilfull och högkvalitativ belysningslösning som kommer att förbättra din upplevelse av rummet. Vare sig det är i vardagsrummet, köket eller på kontoret, kommer denna lampa att ge dig den belysning du behöver med stil.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka500 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt8.5W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy