Nordlux Fallon påbygning, Hvid/Børstet stål

Nordlux Nordlux

10817-0

New product

Nordlux Fallon påbygning, Hvid/Børstet stål Expandera

kr 491,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktinformation:

Nordlux Fallon påbyggnad, Hvid/Børstet stål är en stilren och elegant belysning som passar perfekt för att lysa upp ditt hem. Den har en effekt på 8.5W och måste anslutas till 230V för användning.

Ljusegenskaper:

Ljusstyrkan på denna belysning är 500 lm, vilket ger tillräckligt med ljus för de flesta behov. Den har även en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Det garanterar ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett genuint sätt.

Dimbar:

Denna belysning kan enkelt dimmas för att skapa den perfekta atmosfären i ditt rum. Justera ljusstyrkan efter dina önskemål för olika tillfällen.

Med Nordlux Fallon påbyggnad, Hvid/Børstet stål får du inte bara en praktisk belysning, utan även en stilren och modern design som kommer att passa in i de flesta heminredningar. Skapa en mysig och inbjudande atmosfär med denna fantastiska belysningslösning.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka500 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt8.5W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy