Nordlux Fallon Long Påbygning, Hvid

Nordlux Nordlux

10819-0

New product

Nordlux Fallon Long Påbygning, Hvid Expandera

kr 553,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Effektiv belysning med Nordlux Fallon Long Påbyggningsarmatur i vitt

Nordlux Fallon Long Påbyggningsarmatur erbjuder en effektiv belysningslösning med en effekt på 8,5W. Med en ljusstyrka på 500 lm och en anslutning på 230V, ger denna armatur tillräckligt med ljus för de flesta behov.

Ljuskvalitet och färgåtergivning: Armaturen har en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger. Detta är perfekt för att skapa en trevlig och välbelyst atmosfär i ditt hem eller arbetsplats.

Dimbar funktion: För att kunna anpassa ljusstyrkan efter dina preferenser och behov har Nordlux Fallon Long Påbyggningsarmatur möjlighet att dimmas. Detta ger dig möjligheten att skapa olika ljusscenarier och stämningar beroende på tillfälle.

Med sin stilrena design i vitt passar Nordlux Fallon Long Påbyggningsarmatur enkelt in i de flesta inredningsstilar och rum. Oavsett om det är i vardagsrummet, köket, sovrummet eller kontoret, kommer denna armatur att ge en jämn och behaglig belysning.

Belysning blir enklare och mer effektiv med Nordlux Fallon Long Påbyggningsarmatur i vitt. Skapa en ljusare och mer harmonisk atmosfär i ditt utrymme med denna stilrena och funktionella armatur.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka500 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt8.5W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy