Nordlux Explore 3-Skinne 3W LED, Sort

Nordlux Nordlux

10812-0

New product

Nordlux Explore 3-Skinne 3W LED, Sort Expandera

kr 845,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Utforska Nordlux Explore 3-Skinne 3W LED, Sort

Data om produkten: Nordlux Explore 3-skinne är en elegant och modern LED-armatur med en effekt på 3W. Den är designad för att anslutas till 230V, vilket gör den praktisk och lätt att använda i olika rum och miljöer.

Ljusspridning och kvalitet: Armaturen har en bred spridning på 110 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet. Med hög ljuskvalitet och ett RA-värde på 80-85 ger den ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett genuint sätt. Detta är perfekt för att skapa en trivsam atmosfär och kan möta de flesta behov av belysning.

Användningsområden: Nordlux Explore 3-skinne passar utmärkt för olika användningsområden såsom belysning i kök, vardagsrum, sovrum eller kontor. Dess stilrena och diskreta design gör den också lämplig för kommersiella miljöer som restauranger, butiker eller kontorsutrymmen.

Enkel installation: Armaturen är enkel att montera och kan anpassas efter dina behov. Du kan placera den på olika platser för att skapa rätt ljusförhållanden i rummet. Med sitt minimalistiska utseende passar den väl in i olika inredningsstilar och ger en touch av elegans.

Sammanfattningsvis erbjuder Nordlux Explore 3-skinne 3W LED en kombination av stil, funktionalitet och hög ljuskvalitet. Med dess breda ljusspridning och naturliga färgåtergivning är den ett utmärkt val för belysning i olika rum och miljöer. Ge ditt hem eller arbetsplats en uppgradering med denna moderna och stilrena armatur.

Lyset
Spridningsvinkel110 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy