Nordlux Explore Væglampe flex 3W, Sort

Nordlux Nordlux

10815-0

New product

Nordlux Explore Væglampe flex 3W, Sort Expandera

kr 430,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Viktiga detaljer om Nordlux Explore Væglampe flex 3W, Svart:

Effekt: 3W

Anslutning: För anslutning till 230V elnät

Ljusstyrka: 200 lm

Spridningsvinkel: 110 grader för jämn fördelning av ljuset

Ljuskvalitet: RA-värde på 80-85 för naturligt vackert ljus och äkta färgåtergivning

Denna Nordlux Explore Væglampe flex 3W i svart är en stilren och Flexibel vägglampa som är idealisk för både hemmet och kontorsmiljöer. Med en effekt på 3W ger den en ljusstyrka på 200 lm, vilket är tillräckligt för att uppfylla de flesta ljusbehov.

Den breda spridningsvinkeln på 110 grader säkerställer att ljuset fördelas jämnt över området, vilket ger en behaglig och ljus atmosfär. Dess höga ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85 garanterar att färgerna visas på ett naturligt och vackert sätt.

Den flexibla designen gör det möjligt att rikta ljuset åt olika håll för att skapa önskad belysningseffekt. Oavsett om det är för att skapa en mysig belysning i vardagsrummet eller för att ljusa upp arbetsytan på kontoret, är denna vägglampa ett utmärkt val.

Ge ditt rum ett lyft med Nordlux Explore Væglampe flex 3W i svart och njut av dess jämnt fördelade och högkvalitativa ljus!

Lyset
Ljusstyrka200 lumens
Spridningsvinkel110 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt3W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy