Nordlux Explore Væglampe 3W LED, Hvid

Nordlux Nordlux

9376-0

New product

Nordlux Explore Væglampe 3W LED, Hvid Expandera

kr 337,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Produktnamn: Nordlux Explore Væglampe 3W LED, Hvid

Data om produkten: Effekten på denna Nordlux Explore Væglampe är 3W, vilket ger ett energieffektivt ljus med låg energiförbrukning. Lampan måste anslutas till 230V för att fungera korrekt och ge optimal belysning.

Ljusstyrka och spridning: Med en ljusstyrka på 200 lm och en bred spridning på 110 grader, säkerställer denna vägglampa en jämn fördelning av ljuset i rummet. Detta ger en behaglig och jämnljus belysning som passar för olika ändamål och rum.

Ljuskvalitet: Denna vägglampa har en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger på ett korrekt sätt. Oavsett om det används för att skapa en avslappnande atmosfär i vardagsrummet eller för att ge bra arbetsljus i köket, så kommer denna lampa att leverera.

Allmänna användningsområden: Med en ljuskvalitet som är tillräcklig för de flesta behov och en energieffektiv design, är denna Nordlux Explore Væglampe ett utmärkt val för både hemmabruk och professionellt bruk. Den passar bra i olika typer av rum, från sovrum och vardagsrum till kontor och korridorer.

Sammanfattning: Nordlux Explore Væglampe 3W LED i färgen vit är en pålitlig och kvalitativ lampa som erbjuder energieffektiv belysning med hög ljuskvalitet. Med sitt moderna och stilrena design passar den in i de flesta inredningsstilar och ger ett behagligt och jämnt ljus till rummet. En perfekt kombination av funktionalitet och estetik.

Lyset
Ljusstyrka200 lumens
Spridningsvinkel110 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt3W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy