Nordlux Explore 3-Skinne 3W LED, Hvid

Nordlux Nordlux

10811-0

New product

Nordlux Explore 3-Skinne 3W LED, Hvid Expandera

kr 845,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Produktbeskrivning

Denna Nordlux Explore 3-Skinne 3W LED i färgen Hvid är en stilren och funktionell belysningslösning för ditt hem. Produkten är designad för att anslutas till 230V för en enkel installation. Med en bred spridning på 110 grader säkerställer den en jämn fördelning av ljuset i rummet, vilket skapar en behaglig atmosfär.

Ljuskvalitet: Explore 3-skinne har ett högt RA-värde på 80-85, vilket garanterar en hög ljuskvalitet. Med detta värde får du ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger. Detta är idealiskt för att skapa en trivsam miljö i ditt hem eller kontor.

Funktioner: Denna LED-skinne är energieffektiv och har en lång livslängd, vilket gör den både kostnadseffektiv och miljövänlig. Den är också dimbar för att kunna anpassa ljusstyrkan efter dina behov och önskemål. Med sina tre olika ljuspunkter ger den flexibilitet i hur du vill belysa olika rum och ytor.

Användningsområden: Nordlux Explore 3-Skinne 3W LED passar perfekt för både privat och kommersiellt bruk. Oavsett om det är i vardagsrummet, köket, kontoret eller butiken, kommer denna belysningslösning att skapa en ljus och välkomnande atmosfär.

Med Nordlux Explore 3-Skinne 3W LED får du en modern och stilren belysningslösning som kombinerar hög ljuskvalitet med effektivitet och bekvämlighet. Uppgradera ditt hem eller arbetsplats med denna praktiska och eleganta armatur.
Lyset
Spridningsvinkel110 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy