Nordlux Explore Væglampe Flex 3W, Hvid

Nordlux Nordlux

10814-0

New product

Nordlux Explore Væglampe Flex 3W, Hvid Expandera

kr 430,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Produktbeskrivning:

Nordlux Explore Væglampe Flex 3W, Hvid är en elegant och praktisk vägglampa som ger dig möjlighet att skapa en stämningsfull belysning i ditt hem. Med en effekt på 3W och anslutning till 230V ger denna lampa ett starkt och energieffektivt ljus utan att dra för mycket ström.

Lampan har en ljusstyrka på 200 lm och en bred spridning på 110 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet. Det höga RA-värdet på 80-85 garanterar en hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt.

Med Nordlux Explore Væglampe Flex 3W kan du skapa en mysig atmosfär i ditt hem samtidigt som du får tillräckligt med ljus för att uppfylla dina behov. Den vita färgen gör att lampan passar in i de flesta inredningsstilar och ger ett rent och stilrent utseende.

Denna vägglampa är flexibel och kan riktas i olika riktningar vilket gör det enkelt att ljussätta olika delar av rummet eller accentuera specifika detaljer. Den är enkel att montera och använda, vilket gör den till en praktisk och funktionell belysningslösning i hemmet.

Med Nordlux Explore Væglampe Flex 3W, Hvid får du en högkvalitativ och energieffektiv lampa som ger dig ett vackert och behagligt ljus i ditt hem. Perfekt för att skapa en trivsam atmosfär och lysa upp ditt rum på ett snyggt och stilrent sätt.

Lyset
Ljusstyrka200 lumens
Spridningsvinkel110 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt3W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy