Nordlux Explore Væglampe 3W LED, Sort

Nordlux Nordlux

10813-0

New product

Nordlux Explore Væglampe 3W LED, Sort Expandera

kr 337,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Utforska Nordlux Explore Væglampe 3W LED, Svart

Effekt: 3W.

Anslutning: Ska anslutas till 230V.

Ljusstyrka: Med en ljusstyrka på 200 lm och en bred spridning på 110 grader, säkerställer denna vägglampa en jämn fördelning av ljuset.

Ljuskvalitet: Hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger. Denna ljuskvalitet är tillräcklig för de flesta behov.

Denna Nordlux Explore Væglampe 3W LED är en pålitlig och stilren vägglampa som kommer att ge ditt rum ett upplyst och atmosfäriskt utseende. Med sitt eleganta svarta utförande passar denna vägglampa perfekt in i de flesta inredningsstilar.

Den enkla installationen gör det lätt att montera denna vägglampa på vilken vägg som helst i ditt hem. Oavsett om du behöver extra belysning i ditt vardagsrum, sovrum eller kontor, kommer denna vägglampa att leverera pålitligt ljus med hög kvalitet.

Utforska Nordlux Explore Væglampe 3W LED och skapa en mysig och välbelyst atmosfär i ditt hem med denna pålitliga och stilrena vägglampa.

Lyset
Ljusstyrka200 lumens
Spridningsvinkel110 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt3W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy