Nordlux Pære E14 Filament C45 4,6W 470LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

9406-0

New product

Nordlux Pære E14 Filament C45 4,6W 470LM 2700K, Hvid Expandera

kr 50,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Denn Nordlux Pære E14 Filament C45 4,6W 470LM 2700K, Hvid är en pålitlig och energieffektiv ljuskälla som ger ett behagligt ljus

för ditt hem eller kontor. Den är designad för att anslutas till vanliga 230V eluttag och ger en ljusstyrka på 470 lm med en varm färgtemperatur på 2700K.

Hög ljuskvalitet: Denna lampa har ett RA-värde på 80-85 vilket garanterar en naturlig och vacker belysning som visar upp alla färger på ett genuint sätt. Med denna lampa får du en ljuskvalitet som passar de flesta behov och skapar en trivsam atmosfär.

Bred spridning: Med en spridningsvinkel på 360 grader får du en jämn fördelning av ljuset runt omkring lampan. Detta är perfekt för att skapa en ljus och öppen atmosfär i rummet utan att behöva använda flera ljuskällor.

Lång livslängd: Denna LED-lampa har en lång livslängd vilket gör den ekonomisk och hållbar i längden. Du behöver inte oroa dig för att behöva byta ut lampan ofta och kan njuta av dess ljus under lång tid.

Användningsområden: Denna Nordlux E14 lampa är perfekt för belysning i hemmet, på kontoret eller i andra inomhusmiljöer där du behöver ett pålitligt och energieffektivt ljus. Den passar bra i taklampor, bordslampor eller vägglampor där den kan sprida sitt ljus på ett behagligt sätt.

Färg och design: Denna modell kommer i en stilren och elegant vit färg som passar in i de flesta inredningsstilar. Den har en klassisk filamentdesign som ger ett vackert sken och blir en fin detalj i rummet.

Sammanfattning: Sammanfattningsvis är denna Nordlux Pære E14 Filament C45 en pålitlig och energieffektiv ljuskälla med hög ljuskvalitet och lång livslängd. Den ger ett behagligt och jämnt ljus som passar de flesta behov och skapar en trivsam atmosfär i rummet.

Lyset
Ljusstyrka470 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy