Nordlux Pære E14 Filament C35 4,6W 470LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

10958-0

New product

Nordlux Pære E14 Filament C35 4,6W 470LM 2700K, Hvid Expandera

kr 50,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning:

Denna Nordlux pärlampa är designad med en E14 sockel och har en filamentdesign som ger en retro känsla. Med en effekt på 4,6W och en ljusstyrka på 470 lm ger denna lampa tillräckligt med ljus för att lysa upp rummet på ett behagligt sätt.

Watt och ljusstyrka: Med en effekt på 4,6W ger denna lampa en ljusstyrka på 470 lm, vilket motsvarar ljuset från en traditionell 40W glödlampa. Den är energieffektiv och hjälper dig att spara på elkostnader.

Ljusfärg och spridning: Ljuset från denna lampa har en varm vit färgtemperatur på 2700K, vilket skapar en mysig atmosfär i rummet. Med en spridning på 360 grader säkerställer den en jämn fördelning av ljuset, vilket är perfekt för allmänbelysning.

Ljuskvalitet: Med ett RA-värde på 80-85 garanteras en hög ljuskvalitet, vilket innebär att ljuset genuint visar alla färger på ett naturligt sätt. Detta är viktigt för att skapa en trevlig och trivsam belysning i ditt hem eller på kontoret.

Anslutning och användning: Denna lampa är designad för att anslutas till en vanlig 230V eluttag. Det är enkelt att byta ut din befintliga lampa mot denna Nordlux pärlampa för att få ett mer energieffektivt och stilfullt ljus.

Perfekt för: Denna Nordlux pärlampa är perfekt för de flesta belysningsbehov i hemmet eller på kontoret. Med sin energieffektiva design, bra ljuskvalitet och allmänna spridning av ljuset passar den utmärkt som belysning i taklampor, vägglampor och bordslampor.

Lyset
Ljusstyrka470 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy