Nordlux Pære E14 Filament 6,3W 806LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

9401-0

New product

Nordlux Pære E14 Filament 6,3W 806LM 2700K, Hvid Expandera

kr 105,00

inkl. moms.

I lager.


Produktnamn: Nordlux Pære E14 Filament 6,3W 806LM 2700K, Hvid

Data om produkten: Ska anslutas till 230V

Ljusstyrka och spridning: Med en ljusstyrka på 806 lm och en spridning på 360 grader säkerställer denna Nordlux Pære en jämn fördelning av ljuset. Det breda ljuset är perfekt för att lysa upp rummet jämnt och effektivt.

Hög ljuskvalitet: En viktig funktion hos denna produkt är dess höga ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger i sin sanna form. Med Nordlux Pære E14 Filament får du ljuskvalitet som passar de flesta behov och skapar en atmosfär av välbefinnande.

Mångsidig användning: Denna pære är perfekt för olika användningsområden, såsom belysning i vardagsrummet, sovrummet eller köket. Den passar också bra för kommersiella utrymmen där hög ljuskvalitet och jämn spridning är viktigt.

Lång livslängd och energieffektivitet: Med en effekt på endast 6,3W ger denna Nordlux Pære en imponerande ljusstyrka samtidigt som den är energieffektiv. Dess långa livslängd gör den till ett hållbart val för både din plånbok och miljön.

Stilren design: Den vita färgen på denna pære ger den en stilren och elegant design som passar bra i de flesta rum och inredningsstilar. Den klassiska filamentdesignen ger också ett nostalgiskt och vackert utseende.

Slutsats: Sammanfattningsvis är Nordlux Pære E14 Filament 6,3W en högkvalitativ och energieffektiv ljuskälla som ger jämnt ljus med naturliga färger. Med sin mångsidiga användning och stilrena design är den ett utmärkt val för belysning i olika miljöer.

Lyset
Ljusstyrka806 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy