Nordlux Pære E14 Filament C35 6,3W 806LM 4000K, Klar

Nordlux Nordlux

10962-0

New product

Nordlux Pære E14 Filament C35 6,3W 806LM 4000K, Klar Expandera

kr 90,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Produktbeskrivning

Nordlux Pære E14 Filament C35 6,3W 806LM 4000K, Klar är en högkvalitativ LED-lampa som är idealisk för olika belysningsbehov i ditt hem eller på kontoret. Denna lampa är designad för att anslutas till en vanlig 230V-kontakt, vilket gör den enkel att installera och använda.

Lampan ger en imponerande ljusstyrka på 806 lm och har en bred spridning på 360 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet. Oavsett var du placerar lampan kommer du att uppleva ett klart och starkt ljus som lyser upp din miljö effektivt.

En av de viktigaste egenskaperna hos denna LED-lampa är dess höga ljuskvalitet, med ett RA-värde på 80-85. Detta innebär att lampan ger ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett autentiskt sätt. Oavsett om du behöver belysning för arbete, läsning eller avkoppling, kommer denna lampa att uppfylla dina behov.

Nordlux Pære E14 Filament är utformad för att vara energieffektiv och hållbar, vilket gör den till ett utmärkt val för miljömedvetna konsumenter. Med en effekt på endast 6,3W kan du njuta av starkt ljus utan att behöva oroa dig för höga energikostnader.

Oavsett om du behöver ett kraftfullt ljus för att utföra uppgifter eller skapa en mysig atmosfär i ditt hem, kommer denna LED-lampa att leverera pålitlig prestanda och enastående ljuskvalitet. Lita på Nordlux för att uppfylla dina belysningsbehov på ett effektivt och stilfullt sätt.

Lyset
Ljusstyrka806 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Spänning230V
EnergiklassD (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy