Nordlux Pære E14 Filament C45 4W 470LM 4000K, Hvid

Nordlux Nordlux

10967-0

New product

Nordlux Pære E14 Filament C45 4W 470LM 4000K, Hvid Expandera

kr 53,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

Den här Nordlux-pären med modellnamnet E14 Filament C45 är en högkvalitativ glödlampa som ger vackert ljus i ditt hem. Pärens vita färg bidrar till en ren och fräsch atmosfär i rummet.

Pären har en ljusstyrka på imponerande 470 lm, vilket gör att den ger tillräckligt med ljus för de flesta behov. Dess breda spridning på 360 grader säkerställer en jämn fördelning av ljuset och gör att rummet badas i behagligt ljus från alla håll.

Det som verkligen utmärker denna glödlampa är dess höga ljuskvalitet. Med ett RA-värde på 80-85 garanteras ett naturligt och vackert ljus som visar upp alla färger på ett genuint sätt. Du kommer att kunna njuta av ditt rum i dess fulla prakt med hjälp av denna ljuskälla.

Med en effekt på 4W är denna glödlampa också energieffektiv och hjälper dig att minska din energiförbrukning utan att kompromissa med ljuskvaliteten. Den har en färgtemperatur på 4000K, vilket ger ett neutralt vitt ljus som passar bra i de flesta rum.

Nordlux-pären E14 Filament C45 är en perfekt lösning för att skapa en mysig och stämningsfull atmosfär i ditt hem. Den passar utmärkt i taklampor, bordslampor eller vägglampor och ger ett behagligt och inbjudande ljus.

Lyset
Ljusstyrka470 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy