15W LED arbetsbelysning
Bil, lastbil, traktor, trailer, nödfordon, kallvit, 12V / 24V

902-0

New product

15W LED arbetsbelysning - Bil, lastbil, traktor, trailer, nödfordon, kallvit, 12V / 24V Expandera

15W LED arbetsbelysning.

Bil, lastbil, traktor, trailer, nödfordon.

12V / 24V.


Ljus färg: kallvit.

Mer detaljer

kr 344,00

inkl. moms.

I lager.


Viktig information om produkten

Produktnamn: 15W LED arbetsbelysning, Bil, lastbil, traktor, trailer, nödfordon, kallvit, 12V / 24V

Data om produkten: 15W LED - som ersätter 95W.

Ljusstyrka: 950 lm

Ljusvinkel: 30 grader

Vattentäthet: IP67

Spänning: 12V / 24V

Inkluderat: integrerad ljuskälla

Beskrivning av produkten

Denna 15W LED arbetsbelysning är perfekt för användning på bilar, lastbilar, traktorer, trailers och nödfordon. Med sin kallvita färgtemperatur ger den ett klart och tydligt ljus för arbete och belysning under dåliga ljusförhållanden.

En av fördelarna med denna 15W LED-belysning är att den ersätter en traditionell 95W glödlampa, vilket ger en betydande energibesparing. Detta gör den inte bara mer energieffektiv, utan hjälper också till att minska kostnaderna för användaren.

Ljusstyrkan på 950 lm ger tillräckligt med ljus för att säkerställa god siktbarhet och arbetseffektivitet. Dessutom har den en fokuserad ljusvinkel på 30 grader, vilket koncentrerar ljuset på en specifik yta och möjliggör kontrollerad belysning.

Med sin IP67-vattentät konstruktion klarar denna arbetsbelysning av att användas i regniga eller andra fuktiga förhållanden. Dock bör den undvikas att ligga i vatten under längre tid. Detta gör den idealisk för användning utomhus och i arbetsmiljöer där vatten exponering kan förekomma.

Produkten levereras med en integrerad ljuskälla, vilket förenklar installationen och gör den enkel att använda direkt efter inköp. Dessutom är den kompatibel med både 12V och 24V, vilket ger flexibilitet och möjlighet att använda den på olika fordon och maskiner.

I sammanfattning är denna 15W LED arbetsbelysning ett praktiskt och kostnadseffektivt val för att förbättra belysningen på fordon såsom bilar, lastbilar, traktorer, trailers och nödfordon. Med sin höga ljusstyrka, fokuserade ljusvinkel och vattentäta konstruktion är den idealisk för arbete i olika förhållanden och miljöer.

Lyset
KulörVarm hvid
Kall vit kulör6000K
DimbarNej
Ljusstyrka950 lumens
Spridningsvinkel30 grader
Dimensioner
Effekt & spænding
Effekt15W
Ersätt95W
Spänning12V-24V
Andet info
IP klassifikationIP67
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy