48W LED arbetsbelysning
Bil, lastbil, traktor, trailer, nödfordon, kallvit, 12V / 24V

903-0

New product

48W LED arbetsbelysning - Bil, lastbil, traktor, trailer, nödfordon, kallvit, 12V / 24V Expandera

48W LED arbetsbelysning.

 Bil, lastbil, traktor, trailer, nödfordon

12V / 24V.


Ljus färg: kallvit.

Mer detaljer

kr 240,00

inkl. moms.

I lager.


48W LED arbetsbelysning för fordon

Denna 48W LED arbetsbelysning är optimal för användning på bilar, lastbilar, traktorer, trailers, nödfordon och liknande fordon. Med sin kalla vita färgtemperatur ger den ett starkt och klart ljus, perfekt för att förbättra sikten och synligheten i mörka eller krävande förhållanden.

Produkten har en energieffektiv LED-teknik som gör den till ett utmärkt alternativ till traditionella arbetslampor. Med en effekt på endast 48W kan den ersätta en traditionell arbetslampa på 300W, vilket ger en signifikant energibesparing.
För att kunna anpassas till olika fordon kan denna arbetsbelysning enkelt anslutas till 12V eller 24V strömkällor.

Ljusstyrkan på 6240 lumen ger en kraftfull belysning i arbetsområdet. Dessutom är belysningen fokuserad med en spridningsvinkel på 30 grader, vilket säkerställer att ljuset är koncentrerat och exakt där det behövs mest.

Arbetsbelysningens kompakta dimensioner på 105 x 85 x 18 mm gör den lätt att montera på fordonets olika delar. Oavsett om det är på taket, fronten, bak eller sidorna så kan denna arbetsbelysning lätt integreras.

En viktig egenskap hos denna arbetsbelysning är dess vattentäthet. Med en IP67-klassificering är den vädersäker och tål fuktiga och dammiga förhållanden. Dock ska den inte utsättas för långvarig nedsänkning under vatten.
Arbetsbelysningen levereras med en integrerad ljuskälla, vilket innebär att en extra ljuskälla inte behövs för att installera eller använda produkten.

Lyset
KulörKall vit
Kall vit kulör6000K
DimbarNej
Ljusstyrka6240 lumens
Spridningsvinkel30 grader
Dimensioner
Höjd85 mm.
Bredd105 mm.
Djup18 mm.
Effekt & spænding
Effekt48W
Ersätt300W
Spänning12V-24V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy