27W LED arbetsbelysning
Bil, lastbil, traktor, trailer, nödfordon, kallvit, 12V / 24V

727-0

New product

27W LED arbetsbelysning - Bil, lastbil, traktor, trailer, nödfordon, kallvit, 12V / 24V Expandera

27W LED arbetsbelysning.

Bil, lastbil, traktor, trailer, nödfordon.

12V / 24V.

Kallvit.


Säljs nu i en mer slimmad design och 3500 lumen i ljusstyrka.

Mer detaljer

kr 134,00

inkl. moms.

I lager.


Egenskaper:

Denna 27W LED arbetsbelysning är perfekt för användning på bilar, lastbilar, traktorer, trailers, nödfordon och liknande fordon. Den har en kallvit ljusfärg som ger bra synlighet även under dåliga ljusförhållanden.

Data:

Effekt: 27W

Ljusstyrka: 3500 lm

Fokus: 30 graders ljusfokus för att ge en kontrollerad ljusbild

Dimensioner: 113 x 125 x 24 mm

Vattentålighet: IP67 - tål vattenstänk och är vattentät, men bör inte ligga under vatten i längre tid

Integrerad ljuskälla: Med en integrerad ljuskälla är denna belysning enkel att installera och använda.

Denna 27W LED arbetsbelysning är designad för att vara robust och hållbar för att klara av de tuffa förhållandena som kan förekomma vid användning på olika fordon. Dess kompakta dimensioner gör den enkel att montera och passar lätt in på olika platser på fordonet.

Det fokuserade ljuset på 30 grader ger en stark och kontrollerad ljusbild, vilket är viktigt för att säkerställa god sikt och synlighet, särskilt under osäkra förhållanden eller vid arbete på natten.

Observera att denna arbetsbelysning är kompatibel med både 12V och 24V system, vilket gör den mångsidig och passande för olika typer av fordon. Vi rekommenderar att du kontrollerar att ditt fordon har rätt spänning Innan du köper och använder denna produkt.

Sammanfattningsvis är denna 27W LED arbetsbelysning perfekt för att ge starkt och kontrollerat ljus på arbets- och nödsituationer för fordon som bilar, lastbilar, traktorer, trailers och nödfordon. Med en robust design, kallvit ljusfärg och integrerad ljuskälla kommer denna belysning att ge dig pålitlig och högkvalitativ ljusbevakning.

Lyset
KulörKall vit
Kall vit kulör6000K
DimbarNej
Ljusstyrka3500 lumens
Spridningsvinkel30 grader
Dimensioner
Höjd125 mm.
Bredd113 mm.
Djup 24 mm.
Effekt & spænding
Effekt27W
Spänningsintervall10-30V DC
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy