Lagertömning: 9W LED arbetsbelysning
Bil, lastbil, traktor, trailer, nödfordon, kallvit, 12V / 24V

1023-0

New product

Reducerat pris! Lagertömning: 9W LED arbetsbelysning - Bil, lastbil, traktor, trailer, nödfordon, kallvit, 12V / 24V Expandera

9W LED arbetsbelysning.

Bil, lastbil, traktor, trailer, nödfordon.

12V / 24V.


Ljus färg: kallvit.

Mer detaljer

kr 139,80

inkl. moms.

kr 233,00 inkl. moms.

-40%

I lager.


Produktbeskrivning

9W LED arbetsbelysning för bil, lastbil, traktor, trailer, nödfordon är en kraftfull och pålitlig arbetslampa som ger starkt ljus för dina fordon. Denna belysning är perfekt för att lysa upp arbetsområdet, ge bättre sikt under nattkörning eller användas som nödbelysning.

Produkten har en effekt på 9W, vilket ger tillräckligt med ljusstyrka för att hantera olika arbetsuppgifter. Den är särskilt framtagen för att drivas med 12V-24V och passar därmed perfekt för olika fordonstyper.

Med en ljusstyrka på 600 lm och en fokuserad ljuskägla på 30 grader kan du vara säker på att få ett kontrollerat och brett ljus som täcker det område du behöver. Detta gör att du kan arbeta eller köra på ett tryggt och säkert sätt i alla ljusförhållanden.

Produkten har en kompakt design med dimensioner på 83 x 87 x 51 mm, vilket gör den lätt att montera och installera på ditt fordon. Den har även en IP67 klassificering, vilket innebär att den är vattentät och tål svåra väderförhållanden. Observera dock att den inte kan ligga under vatten i längre tid.

Den LED arbetsbelysning har en integrerad ljuskälla, vilket innebär att du inte behöver köpa eller byta ut några lampor separat. Denna funktion gör produkten ännu mer praktisk och användarvänlig.

Produktens egenskaper:

  • Effekt: 9W
  • Drivs med 12V-24V
  • Ljusstyrka: 600 lm
  • Fokuserad ljuskägla: 30 grader
  • Dimensioner: 83 x 87 x 51 mm
  • IP67 klassificering - Vattentät, tål inte att ligga under vatten i längre tid
  • Integrerad ljuskälla

Denna 9W LED arbetsbelysning är den perfekta lösningen för alla fordon som behöver starkt och kontrollerat ljus. Beställ idag och förbättra säkerheten och effektiviteten på ditt arbete eller ditt fordon!

Lyset
KulörKall vit
Kall vit kulör6000K
DimbarNej
Ljusstyrka600 lumens
Spridningsvinkel30 grader
Dimensioner
Höjd87 mm.
Bredd83 mm.
Djup51 mm.
Effekt & spænding
Effekt9W
Spänning12V-24V
Andet info
IP klassifikationIP67
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy