LED Troldtektskinne, 120cm 3000K, 3400 lumen, RA90, Dali Dæmpbar

9814-0

New product

LED Troldtektskinne, 120cm 3000K, 3400 lumen, RA90, Dali Dæmpbar Expandera

kr 1.460,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

LED Troldtektskinne är en högkvalitativ belysningslösning som erbjuder både effektivitet och stil. Med en längd på 120 cm och en ljusfärg på 3000K skapar detta armatur en varm och behaglig atmosfär i ditt utrymme. Med imponerande 3400 lumen ljusstyrka och en färgåtergivning på RA90 kan du vara säker på att få optimal belysning för dina behov.

Effektivitet och energibesparing: Troldtektskinnet är utrustat med en energieffektiv 35W LED-lampa som motsvarar en traditionell 120W-lampa. Detta innebär betydande energibesparingar utan att kompromissa med ljusstyrkan.

Användarvänlig design: Med en bred spridning på 100 grader fördelas ljuset jämnt i rummet, vilket minskar skuggor och ger en enhetlig belysning. Detta skapar en behaglig och väl upplyst miljö för olika användningsområden.

Dali Dæmpbar: LED Troldtektskinnet kan enkelt dimras via DALI-interface, vilket ger dig möjlighet att justera ljusstyrkan efter behov och skapa rätt atmosfär i olika situationer.

Enkel installation: Armaturen är utformad för att enkelt anslutas till en 230V-strömkälla, vilket gör installationen snabb och smidig. Med dess eleganta design passar LED Troldtektskinnet perfekt i olika miljöer som kontor, butiker, restauranger eller hemmet.

Med LED Troldtektskinnet får du inte bara en effektiv och praktisk belysningslösning utan också en stilren och modern design som kompletterar ditt utrymme på bästa sätt. Ge ditt rum ett lyft med denna högkvalitativa LED-armatur!

Lyset
KulörVarm vit
DimbarJa, DALI
Ljusstyrka3400 lumens
Spridningsvinkel100 grader
Effekt & spænding
Effekt35W
Ersätt120W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy