LED Troldtektskinne, 60cm 4000K, 1850 lumen, RA90, Dali Dæmpbar, planforsænket

9808-0

New product

LED Troldtektskinne, 60cm 4000K, 1850 lumen, RA90, Dali Dæmpbar, planforsænket Expandera

kr 907,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Teknisk beskrivning

LED Troldtektskinne - Effektiv belysning med stil

LED Troldtektskinne är en modern och effektiv belysningslösning för olika typer av utrymmen. Med en längd på 60 cm och en ljusstyrka på 1850 lumen ger den en kraftig belysning som motsvarar en traditionell 75W-lampa med endast 25W energiförbrukning. Detta gör den inte bara miljövänlig utan även kostnadseffektiv.

Ljusstyrka och spridning

Med en färgtemperatur på 4000K och en färgåtergivning på RA90 ger LED Troldtektskinne en neutral och naturlig belysning med hög färgåtergivning. Den breda spridningen på 100 grader säkerställer även en jämn fördelning av ljuset över ytan, vilket innebär att inga skuggor eller bländande områden uppstår.

Dali Dæmpbar

Dimbar via DALI-interface, LED Troldtektskinne ger dig möjlighet att justera ljusnivån efter behov och skapa en önskad atmosfär i rummet. Med DALI-dimmer kan du enkelt skapa olika ljusscenarier och anpassa belysningen efter olika aktiviteter eller tid på dagen.

Enkel installation

LED Troldtektskinne är enkel att installera och anslutas direkt till 230V. Dess plana design gör den idealisk för infällning i tak eller vägg, vilket ger en ren och stilren look utan att sticka ut eller skapa ojämnheter i ytan.

Med LED Troldtektskinne får du en energieffektiv, stilren och flexibel belysningslösning som passar perfekt för kontor, butiker, bostäder och andra utrymmen där kvalitetsljus och flexibilitet är viktigt.

Lyset
KulörNeutral vit
DimbarJa, DALI
Ljusstyrka1800 lumens
Spridningsvinkel100 grader
Effekt & spænding
Effekt25W
Ersätt75W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy