LED Troldtektskinne, 60cm 3000K, 1730 lumen, RA90, Dali Dæmpbar, planforsænket

9809-0

New product

LED Troldtektskinne, 60cm 3000K, 1730 lumen, RA90, Dali Dæmpbar, planforsænket Expandera

kr 907,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

LED Troldtektskinnet är en 60 cm lång ljusarmatur med en varmvit färgtemperatur på 3000K. Med en imponerande ljusstyrka på 1730 lumen ersätter denna 25W LED- armatur effektivt en traditionell 75W-lampa, vilket resulterar i betydande energibesparingar.

Ljuskvaliteten är en viktig faktor för denna produkt, vilket återspeglas i dess imponerande RA90-värde. Det innebär att färgåtergivningen är utmärkt, vilket är idealiskt för miljöer där färgprecision är av stor betydelse, till exempel showroom eller konstutställningar.

Den breda ljusspridningen på 100 grader säkerställer en jämn fördelning av ljuset över hela ytan. Detta gör den perfekt för användning i både privata och kommersiella utrymmen, som kök, kontor eller butiker.

En annan fördel med denna LED-armatur är dess möjlighet att dimma via DALI-interface. Det ger användarna full kontroll över ljusintensiteten, vilket är idealiskt för att skapa olika stämningar och anpassa ljusnivån efter behov.

Montering är enkel och smidig, med planforsänkt design som ger en snygg och diskret finish. Med enkel anslutning till 230V är denna LED Troldtektskinne en driftsäker och energieffektiv belysningslösning som passar ett brett spektrum av användningsområden.

Lyset
KulörVarm vit
DimbarJa, DALI
Ljusstyrka1710 lumens
Spridningsvinkel100 grader
Effekt & spænding
Effekt25W
Ersätt75W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy