LED Troldtektskinne, 120cm 3000K, 3400 lumen, RA90, Triac Dæmpbar

9812-0

New product

LED Troldtektskinne, 120cm 3000K, 3400 lumen, RA90, Triac Dæmpbar Expandera

kr 1.230,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Ljuseffektivitet och energibesparing

LED Troldtektskinne är en effektiv belysningslösning som ger dig en ljusstyrka på hela 3400 lumen, jämförbart med en traditionell 120W glödlampa. Med endast 35W LED kan du alltså uppnå samma ljusstyrka samtidigt som du sparar energi och minskar din elförbrukning betydligt.

Enhetlig ljusspridning

Den breda spridningen på 100 grader säkerställer att ljuset fördelas jämnt över ytan och eliminerar mörka hörn eller skuggiga områden. Med LED Troldtektskinnets höga ljuskvalitet med en färgåtergivning på RA90 kan du vara säker på att objekt och färger återspeglas naturligt och verklighetstroget.

Flexibel dimningsfunktion

Du har möjligheten att justera ljusstyrkan efter behov tack vare den inbyggda Triac-dimningsfunktionen. Skapa rätt atmosfär, öka eller sänk belysningen för olika tillfällen och skapa en anpassad och personlig belysning.

Enkel installation och anslutning

LED Troldtektskinnet är enkelt att installera och ansluta direkt till 230V. Med dess kompakta storlek på 120cm är det lätt att montera och passar perfekt för olika rum och miljöer, både hemma och på arbetsplatsen.

Med LED Troldtektskinne får du en kraftfull, energieffektiv och mångsidig belysningslösning som kommer att lysa upp ditt rum med högkvalitativt och behagligt ljus till en lägre energikostnad.

Lyset
KulörVarm vit
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka3400 lumens
Spridningsvinkel100 grader
Effekt & spænding
Effekt35W
Ersätt120W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy