9W Smart Home LED lampa
Tuya/Smart Life, fungerar med Google Home, Alexa og smartphones, A60, E27

Spectrum Spectrum

New product

9W Smart Home LED lampa - Tuya/Smart Life, fungerar med Google Home, Alexa og smartphones, A60, E27 Spectrum Expandera

Dimbar Smart Home-lampa med både RGB och växlar mellan varmt till kallt ljus.

Kompatibel med Google Home och Amazon Alexa som gör att du kan styra ditt ljus genom röststyrning.

Lampan har inbyggd wifi som gör att du också kan styra lampan från din Android / iPhone-smartphone och tablet.

Detta görs enkelt via den gratis Smart Life-appen. iOS och Android

Mer detaljer

  • RGB + CCT (Varm till Kall Vit)
  • Via Smart Home

kr 122,00

inkl. moms.

I lager.


Den här produkten använder Tuya/Smart Life.
Tuya är en av de största märkena inom Smart Home och är börsnoterad på amerikanska NASDAQ. Med Tuya är du garanterad den bästa lösningen, baserat på framtidens cloudlösning och med integration till Google Home och Alexa.

Produktnamn: 9W Smart Home LED lampa

Den här Smart Home LED lampan är en innovativ och praktisk lösning för ditt hem. Med stöd för Tuya/Smart Life, fungerar den smidigt med Google Home, Alexa och smartphones, vilket gör det enkelt att styra lampan från var som helst och när som helst.

Data om produkten:

Färgtemperatur och Watt: Denna lampa är 9W och ersätter en vanlig 60W lampa. Den har en behaglig färgtemperatur och ger varmvitt ljus.

Storlek och sockel: Med en stor sockel av typen E27, är denna lampa lätt att installera. Dess dimensioner är 117 x Ø60 mm.

Ljusstyrka och spridning: Lampan har en imponerande ljusstyrka på 850 lm, vilket ger tillräckligt med ljus för att lysa upp ett rum effektivt. Dess breda spridning på 220 grader säkerställer att ljuset fördelas jämnt och täcker en stor yta.

Ljuskvalitet: Med ett RA-värde på 80-85, kan du vara säker på att denna lampa ger en hög ljuskvalitet. Den ger ett naturligt och vackert ljus som framhäver alla färger på ett autentiskt sätt. Oavsett om du använder den för att belysa ditt vardagsrum, kök eller kontor, kommer denna lampa att tillfredsställa de flesta behov.

Dimbar funktion: Lampan kan enkelt dimmas via Smart Home-styrning. Det är viktigt att notera att den inte kan styras med en extern dimmer, men med kompatibel smart home-styrning kan du enkelt anpassa ljusstyrkan efter dina önskemål.

Enkel installation och drift: Med enkel installation och anslutning till ditt smarta hem-nätverk, är denna lampa lätt att komma igång med. Du kan snabbt och smidigt styra den via din Google Home, Alexa eller smartphone.

Slutligen, med sin hållbara design och hög kvalitet erbjuder denna Smart Home LED lampa ett energisnålt och pålitligt sätt att belysa ditt hem. Så se till att skapa den rätta atmosfären i dina rum med denna innovativa och praktiska lampa.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
KulörRGB + CCT (Varm till Kall Vit)
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka850 lumens
Spridningsvinkel220 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8017000 timer
Dimensioner
SockelE27
Höjd117 mm.
Diameter60 mm.
Effekt & spænding
Effekt9W
Ersätt60W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy