LED 5W CCT Smart Home LED lampa
Tuya/Smart Life, fungerar med Google Home, Alexa och smartphones, P45, E14

Spectrum Spectrum

New product

LED 5W CCT Smart Home LED lampa - Tuya/Smart Life, fungerar med Google Home, Alexa och smartphones, P45, E14 Spectrum Expandera
  • CCT (Varm till Kall Vit)
  • Dimbar

kr 97,00

inkl. moms.

I lager.


LED 5W CCT Smart Home LED lampa, Tuya/Smart Life, fungerar med Google Home, Alexa och smartphones, P45, E14

Data om produkten: 5W LED-lampa med E14 liten sockel som ersätter en 35W-lampa och ansluts till 230V. Lampan ger en ljusstyrka på 420 lm med en bred spridning på 360 grader för jämn belysning.

Ljuskvalitet: Denna LED-lampa har ett högt RA-värde på 80-85 vilket garanterar naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett genuint sätt, perfekt för de flesta belysningsbehov. Lampan är dimbar för att skapa den perfekta ljusstämningen.

Dimensioner: LED-lampan är 47 x 93 x 47 mm vilket gör den kompakt och lätt att installera i olika armaturer.

IP20-klassificering: Lampan är ej vattentät och rekommenderas för användning inomhus där den inte utsätts för fuktig miljö.

Denna smarta LED-lampa är kompatibel med Tuya/Smart Life-appen och kan också styras med rösten genom Google Home och Alexa. Med en enkel anslutning till ditt Wi-Fi-nätverk kan du fjärrstyra lampan från din smartphone och skapa scheman för att automatisera belysningen i ditt hem.

LED-lampan är energieffektiv och har en lång livslängd, vilket gör den till ett hållbart val för belysning i ditt hem eller kontor. Uppgradera din belysning med denna smarta LED-lampa som kombinerar hög kvalitet, energieffektivitet och bekvämlighet i ett enda paket.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
KulörCCT (Varm till Kall Vit)
DimbarJa, Smart Home
Ljusstyrka420 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8015.000 timer
Dimensioner
SockelE14
Höjd93 mm.
Bredd47 mm.
Djup47 mm.
Effekt & spænding
Effekt5W
Ersätt35W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy