LED 5W Smart Home LED lampa
Tuya/Smart Life, fungerar med Google Home, Alexa och smartphones, C38, E14

Spectrum Spectrum

New product

LED 5W Smart Home LED lampa - Tuya/Smart Life, fungerar med Google Home, Alexa och smartphones, C38, E14 Spectrum Expandera

LED 5W Smart Home LED lampa är den perfekta lösningen för att uppgradera din befintliga belysning till ett energieffektivare alternativ.

Denna lampan ersätter en 35W glödlampa med endast 5W, vilket innebär att du kan spara upp till 85 % på din energiförbrukning.

Lampan har ett ljusflöde på 410 lumen och en bred spridning av 160 grader som säkerställer ett jämnt och fördelat ljus som ger en naturlig och vacker upplevelse.

Dessutom har lampan ett RA-värde på 80-85 som garanterar att alla färger återges naturligt.

Lampan är även dimbar, som ger dig möjlighet att ställa in den perfekta ljusstyrkan för dina behov.

Lampan är IP20-klassad och ej vattentät, samt har dimensioner på 107 x Ø38 mm.

Uppgradera din belysning och införskaffa LED 5W Smart Home LED lampa!

Mer detaljer

  • CCT (Varm till Kall Vit)
  • Dimbar

kr 96,00

inkl. moms.

I lager.


LED 5W Smart Home LED lampa

Produktinformation: LED-lampan är designad för att passa perfekt in i ditt smarta hem. Den är kompatibel med Tuya/Smart Life-appen och kan enkelt styras med hjälp av Google Home, Alexa och smartphones. Lampan har en effekt på 5W och ersätter en traditionell 35W-lampa. Den har en liten E14-sockel och ska anslutas till 230V.

Ljusstyrka: Med en ljusstyrka på 410 lm och en bred spridning på 160 grader, säkerställer lampan en jämn fördelning av ljuset i rummet. Det höga RA-värdet på 80-85 garanterar en hög ljuskvalitet, vilket resulterar i ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett genuint sätt.

Dimbar: Du kan enkelt justera ljusstyrkan på lampan för att skapa rätt atmosfär i rummet.

Dimensioner: Lampan har en storlek på 107 x Ø38 mm, vilket gör den lämplig för de flesta lampor och armaturer med E14-socklar.

IP20-klassificering: Lampan är inte vattentät och ska endast användas inomhus.

Denna LED-lampa är den perfekta lösningen för att skapa en smart belysning i ditt hem. Med sin höga ljuskvalitet, breda spridning och möjlighet att dimra, kommer den att förbättra både funktionaliteten och estetiken i ditt rum.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
DimbarJa, Smart Home
Ljusstyrka410 lumens
Spridningsvinkel160 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8015.000 timer
Dimensioner
SockelE14
Höjd107 mm.
Diameter38 mm.
Effekt & spænding
Effekt5W
Ersätt35W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy