V-Tac 5W Smart Home LED lampa
Tuya/Smart Life, fungerar med Google Home, Alexa och smartphones, GU10 Spot

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 5W Smart Home LED lampa - Tuya/Smart Life, fungerar med Google Home, Alexa och smartphones, GU10 Spot v-tac Expandera

Dimbar Smart Home-lampa med både RGB och växlar mellan varmt till kallt ljus.

Kompatibel med Google Home och Amazon Alexa som gör att du kan styra ditt ljus genom röststyrning.

Lampan har inbyggd wifi som gör att du också kan styra lampan från din Android / iPhone-smartphone och tablet.

Detta görs enkelt via den gratis Smart Life-appen. iOS och Android

Mer detaljer

  • Varm-Kall + RGB
  • Via Smart Home

kr 117,00

inkl. moms.

I lager.


Den här produkten använder Tuya/Smart Life.
Tuya är en av de största märkena inom Smart Home och är börsnoterad på amerikanska NASDAQ. Med Tuya är du garanterad den bästa lösningen, baserat på framtidens cloudlösning och med integration till Google Home och Alexa.

Produktbeskrivning:

Den smarta V-Tac 5W LED-lampan är perfekt för ditt smarta hem. Utrustad med Tuya/Smart Life-teknik, kan den enkelt integreras med andra smarta enheter i ditt hem. Oavsett om du använder Google Home, Alexa eller din smartphone, kan du enkelt styra denna lampa för att skapa det perfekta ljusförhållandet.

Med sin GU10 sockel kan denna lampa enkelt installeras i ditt befintliga belysningssystem. Vid en förbrukning av endast 5W kan denna LED-lampa ersätta en traditionell 27W-lampa, vilket ger dig betydande energibesparingar. Inte bara det, den har också en ljusstyrka på 400 lm och en spridningsvinkel på 110 grader, som säkerställer en jämn fördelning av ljuset.

Ljuskvaliteten är också av stor betydelse. Denna lampa har ett RA-värde på 80-85, vilket säkerställer att färgerna återges på ett naturligt och vackert sätt. Oavsett om du använder den för att belysa ditt vardagsrum eller ditt arbetsutrymme, kommer denna lampa att möta de flesta behoven när det gäller ljuskvalitet.

Med Smart Home-funktionen kan du enkelt dimma denna lampa genom att använda en kompatibel smart home-styrning. Observera att den inte kan dimmas med en extern dimmer. Dessutom har denna lampa en drifttid på upp till 30.000 timmar, vilket säkerställer att den kommer att hålla länge. Den använder LED av högsta kvalitet för att minimera fall i ljusstyrka över tid.

Produktens dimensioner är 50 x 57 mm, vilket gör den kompakt och enkel att installera. Med sin professionella och pålitliga drift kan du förvänta dig en lång livslängd för hela produkten.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Lyset
KulörVarm-Kall vit + RGB
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka400 lumens
Spridningsvinkel110 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
SockelGU10
Höjd57 mm.
Bredd50 mm.
Effekt & spænding
Effekt5W
Ersätt27W
Spänning230V
SpänningsintervallAC: 220-240V
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy