Nordlux IP S13 60 LED, Børstet stål

Nordlux Nordlux

10904-0

New product

Nordlux IP S13 60 LED, Børstet stål Expandera

kr 753,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Funktioner

Nordlux IP S13 60 LED i børstet stål är en effektiv och stilren LED-lampa med en effekt på 6.5W. Lampan är designad för att anslutas till 230V och ger en ljusstyrka på 440 lm. Med en spridning på 120 grader säkerställer den en jämn fördelning av ljuset i rummet.

Ljuskvalitet

Denna lampa har en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger. Oavsett om du behöver ljus för läsning, arbete eller stämning, så kommer denna lampa att ge dig den ljuskvalitet du behöver.

Design

Den børstet stål-finishen ger denna lampa en modern och snygg look som passar perfekt in i de flesta heminredningar. Den diskreta designen gör att den smälter in i rummet samtidigt som den ger ifrån sig ett starkt och effektivt ljus.

Användningsområden

Denna LED-lampa är perfekt för användning i alla rum där du behöver bra belysning. Den är lämplig för både privat och kommersiellt bruk och kan användas för att lysa upp allt från vardagsrum och kök till kontor och butiker.

Produktinformation

• Effekt: 6.5W
• Anslutning: 230V
• Ljusstyrka: 440 lm
• Spridning: 120 grader
• Ljuskvalitet: RA 80-85
• Finish: Børstet stål

Den Nordlux IP S13 60 LED i børstet stål är en pålitlig och effektiv ljuskälla med hög ljuskvalitet och en modern design. Ge ditt hem eller arbetsplats den belysning det förtjänar med denna stilrena lampa.

Lyset
Ljusstyrka440 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt6.5W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy