Nordlux IP S16 Væglampe, Hvid

Nordlux Nordlux

9557-0

New product

Nordlux IP S16 Væglampe, Hvid Expandera

kr 2.153,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Effektiv och stilren vägglampa för utomhusbruk

Nordlux IP S16 Væglampe är en elegant och praktisk vägglampa i vitt som passar perfekt för att belysa ditt utomhusutrymme. Den har en effekt på 7W och ska anslutas till 230V för att kunna användas. Med en ljusstyrka på 1100 lm och en spridningsvinkel på 120 grader garanteras en jämn och effektiv fördelning av ljuset över området.

Ljuskvalitet:

Det är viktigt att belysningen utomhus är av hög kvalitet och Nordlux IP S16 Væglampe uppfyller definitivt detta krav. Med ett högt RA-värde på 80-85 säkerställer denna lampa ett naturligt och vackert ljus som tydligt återger alla färger. Oavsett om det är för att skapa stämning på terrassen, belysa trädgården eller markera en gångväg så kommer denna lampa att leverera ljuskvalitet som passar de flesta behov.

Design och hållbarhet:

Nordlux IP S16 Væglampe har en stilren design som passar in i de flesta utomhusmiljöer. Den vita färgen är klassisk och diskret samtidigt som lampan är tillräckligt robust för att klara av utomhusmiljöer med olika väderförhållanden. Den är enkel att installera och kräver minimalt underhåll, vilket gör den till ett praktiskt och långvarigt belysningsalternativ för ditt hem.

Slutsats:

Sammanfattningsvis erbjuder Nordlux IP S16 Væglampe en kombination av effektiv belysning, hög ljuskvalitet och stilren design. Oavsett om du behöver belysning för praktiska ändamål eller för att skapa stämning och atmosfär utomhus så är denna vägglampa ett utmärkt val. Investera i denna lampa för att förbättra och förgylla ditt utomhusutrymme med hjälp av kvalitetsbelysning som varar över tid.

Lyset
Ljusstyrka1100 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt7W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy