Nordlux IP S13 40 LED, Børstet stål

Nordlux Nordlux

10902-0

New product

Nordlux IP S13 40 LED, Børstet stål Expandera

kr 568,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Effektiv LED-lampa för utomhusbruk

Nordlux IP S13 40 LED i børstet stål är en högkvalitativ LED-lampa som är perfekt för utomhusbruk. Med en effekt på endast 5.6W är den energieffektiv och ger en ljusstyrka på imponerande 410 lm. Lampan är designad för att anslutas till 230V och har en bred spridning på 120 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset.

Hög ljuskvalitet med naturligt vackert ljus

Den Nordlux IP S13 40 LED-lampan har en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger. Oavsett om du använder lampan för trädgårdsbelysning, altanbelysning eller att lysa upp din entré, kommer den ge ett behagligt och klart ljus som är tillräckligt för de flesta behov.

Dess børstet stål-finish ger lampan en modern och stilren look som passar in i de flesta utomhusmiljöer. Och med dess IP S13-klassning är den dessutom skyddad mot vattenstänk och damm, vilket gör den idealisk för att användas utomhus även under olika väderförhållanden.

Passar perfekt för både privat och offentlig miljö

Med en Nordlux IP S13 40 LED-lampa i børstet stål kan du vara säker på att du får en pålitlig och effektiv belysningslösning. Lampan passar perfekt för både privat bruk, som uppfarter och trädgårdar, samt för offentlig miljö som parker och allmänna platser. Med dess låga energiförbrukning och höga ljuskvalitet är det en investering som lönar sig både för miljön och plånboken.

Sammanfattningsvis är Nordlux IP S13 40 LED-lampan i børstet stål det perfekta valet för dig som letar efter en energieffektiv och högkvalitativ LED-lampa för utomhusbruk. Med sitt vackra ljus och moderna design kommer den garanterat att lysa upp din utomhusmiljö på ett stilfullt sätt.

Lyset
Ljusstyrka410 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt5.6W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy