Nordlux IP S13 60 LED, Hvid

Nordlux Nordlux

10903-0

New product

Nordlux IP S13 60 LED, Hvid Expandera

kr 753,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Produktbeskrivning:

Effektiv och energisnål, Nordlux IP S13 60 LED i färgen vit är en pålitlig och stilren ljuskälla för ditt hem eller kontor. Denna LED-lampa har en effekt på 6.5W och är designad för att anslutas till en vanlig 230V eluttag.

Ljusstyrka och spridning: Med en ljusstyrka på 440 lm och en spridningsvinkel på 120 grader ger denna lampa en jämn och allmän belysning i rummet. Den breda spridningen säkerställer att ljuset distribueras jämnt och effektivt över ytan.

Ljuskvalitet: Med ett högt RA-värde på 80-85 garanterar Nordlux IP S13 60 LED en hög ljuskvalitet som visar upp alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Detta gör lampan perfekt för olika användningsområden där färgåtergivning är viktigt.

Med denna LED-lampa får du en pålitlig ljuskälla som uppfyller de flesta belysningsbehov. Den vita färgen ger ett rent och modernt utseende som passar in i de flesta inredningsstilar.

Investera i Nordlux IP S13 60 LED för att få en kvalitetsprodukt som ger dig ljus av hög kvalitet och energieffektivitet. Perfekt för både privat och professionellt bruk!

Lyset
Ljusstyrka440 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt6.5W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy