V-Tac 78W strömförsörjning till LED strips
12V DC, 6.5A, IP44 våtrum

V-Tac V-Tac

3350-0

New product

V-Tac 78W strömförsörjning till LED strips - 12V DC, 6.5A, IP44 våtrum v-tac Expandera


12V / 6.5A strömförsörjning.

78W.

Perfekt till LED-strips.

Designad till LED och funktionaliteten kan inte garanteras till exempelvis motorer etc. 


Mer detaljer

kr 190,00

inkl. moms.

I lager.


Detaljerad beskrivning

Med V-Tac 78W strömförsörjning till LED-strips kan du säkerställa en pålitlig och effektiv strömförsörjning till dina LED-belysningar. Denna strömförsörjning är specifikt designad för att leverera en stabil 12V DC utspänning till LED-strips och är perfekt för användning inomhus, i allt från hemmamiljöer till kommersiella miljöer.

Viktig information: Denna strömförsörjning är en IP44-klassificerad enhet, vilket innebär att den är skyddad mot fuktig luft och vattenstänk på framsidan. Detta gör den idealisk för användning i våtutrymmen som badrum eller kök.

Med en effekt på 78W kan denna strömförsörjning hantera ett stort antal LED-strips samtidigt. Den är utformad för att anslutas till en standard 230V strömkälla och omvandlar den till en 12V DC spänning, vilket är den vanligaste spänningen som används för att driva LED-belysning.

Strömförsörjningen har följande dimensioner: 120 x 33 x 55 mm, vilket gör den kompakt och enkel att installera i olika typer av belysningsapplikationer. Dess kompakta storlek gör den också lätt att dölja eller montera på platser med begränsat utrymme.

Med V-Tac 78W strömförsörjning till LED-strips kan du vara säker på att få tillförlitlig och konsekvent strömförsörjning till dina LED-belysningsprojekt. Den höga kvaliteten på V-Tacs produkter är välkänd och denna strömförsörjning lever inte bara upp till förväntningarna utan överträffar dem också.


Dokument och certifikat:
- Instruction Manual
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Lyset
DimbarNej
Dimensioner
Höjd33 mm.
Bredd120 mm.
Djup55 mm.
MaterialABS Plastik
Effekt & spænding
Effekt78W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy